VREME INSTABILĂ! Unde vor cădea ploi în următoarele șapte zile, află aici

29 mar 2021

Ceva se întâmplă și cu vremea de afară, motiv din care, la intersecția dintre martie și aprilie, va fi instabil. Probabil, așa vom crede, în cazul când ploaia de azi ne ține în casă și cerul e plin de nori, doar că meteorologii ne îndeamnă să urmărim și prognoza meteo pentru restul zilelor.


Așadar, săptămâna 29 martie – 4 aprilie ne aduce și soare, ba chiar destul de mult. Locuitorii din zona Centru, vor avea parte de următoarele prognoze meteo: luni - +10 +1 grad Celsius, marți +11 +1, miercuri - +11+3, joi și vineri vin cu temperaturi identice, de +15+4 grade Celsius. Sâmbătă va fi cea mai caldă zi, iar mercurul din termomemtre va indica +16 +4, în timp ce duminică se răcește și avem +10 +2 grade Celsius.
 
La Sud, azi plouă și temperaturi de +11+2 grade Celsius. Mâine, cer mai mult senin, și cu prognoze de +12+2 grade. Miercuri sunt anunțate +12+4, joi și vineri se vor înregistra aceleași temperaturi - +16+5. Vine sâmbătă, cu +17+5 grade Celsius, după care duminică un pic mai rece - +10+1 grad Celsius.
 
Raioanele de Nord vor trece și ele printr-un orar neclar al vremii. Azi, pe parcursul zile, mercurul termometrelor va indica +7 grade ziua și -3 noaptea. Mâine noaptea va fi la fel, în timp ce ziua va fi mai cald - +8 grade Celsius. Miercuri, ultima zi din prima lună de primăvară, vom avea +8 ziua și 0 noaptea. Joi și vineri, când deja am intrat în luna aprilie, meteorologii anunță +12+1, iar pentru sâmbătă se vor înregistra +13+1 grad Celsius. Și duminică, cu scăderi bruște ale temperaturi de până la +8 ziua și 0 grade Celsius noaptea.
 
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022

TOPUL CELOR MAI RECOMANDATE VINURI PENTRU ANUL 2022: Vezi aici lista din zece branduri

10 jan 2022
Din aceeași categorie

MAIA a semnat un Memorandum de colaborare cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România

28 jan 2022

SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ȘI BUNE PRACTICI ÎN DOMENIUL ÎMBUNĂTĂȚIRI FUNCIARE ÎNTRE REPUBLICA MOLDOVA ȘI ROMÂNIA

28 jan 2022

CALENDARUL FERMIERULUI. Ce lucrări ai de făcut în luna februarie în fermă

28 jan 2022

PRODUCĂTORII DIN DOMENIUL AGROALIMENTAR DIN MOLDOVA au vizitat fabrica de produse lactate Mugura și complexul agro-turistic Casa Timiș

28 jan 2022

Viorel GHERCIU: „UTA Găgăuzia înregistrează progrese, iar indicatorii ce țin de dezvoltarea agriculturii sunt în ascensiune”

28 jan 2022

VREME INSTABILĂ! Unde vor cădea ploi în următoarele șapte zile, află aici

VREME INSTABILĂ! Unde vor cădea ploi în următoarele șapte zile, află aici

VREME INSTABILĂ! Unde vor cădea ploi în următoarele șapte zile, află aici

loading ...