CĂLDURA SE MAI POTOLEȘTE. Meteorologii transmit ploi în toată țara

05 jul 2022
Dacă luni prognozele nu erau foarte îmbucurătoare și anunțau ploi doar spre sfârșitul săptămânii și doar în raioanele din Nord, astăzi, Serviciul Hidrometeorologic de Stat transmite ploi în toată țara.

Potrivit prognozelor, de miercuri, 6 iulie, vremea se răcește simțitor, iar temperaturile vor coborî până la +23 de grade Celsius, limita normală pentru această perioadă.

Astfel, începând de mâine, vom avea parte de ploi slabe, de scurtă durată, cu descărcări electrice.

Vom avea o perioadă de instabilitate atmosferică, generată de un front cu mase de aer rece care va traversa țara noastră începând de mâine. Vor fi ploi, dar, din păcate, nu foarte puternice. Nivelul precipitațiilor va fi de la slab, la moderat, aproximativ până la 20 de mm2. Totul depinde de cum va trece acest front. Dacă va fi în perioada zilei cu cele mai ridicate temperaturi, sunt posibile descărcări electrice și chiar grindină, a declarat pentru AGROMEDIA, Bildena Valentina, inginer sinoptician, Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

La Nord, va ploua în zilele de miercuri, vineri sâmbătă, duminică și săptămâna viitoare – luni. La Centru, sunt prognozate precipitații zilnice, de miercuri, până luni, 11 iulie. Iar la Sud, se așteaptă să plouă joi, sâmbătă, duminică și luni.
 

CĂLDURA SE MAI POTOLEȘTE. Meteorologii transmit ploi în toată țara

CĂLDURA SE MAI POTOLEȘTE

Meteorologii transmit ploi în toată țara

CĂLDURA SE MAI POTOLEȘTE. Meteorologii transmit ploi în toată țara

loading ...