https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.38 EUR
17.87 USD
0.23 RUB
4.34 RON
0.64 UAH

COVID-19 NE UNEȘTE

09 apr 2020

Provocarea AGROMEDIA a fost acceptată de câțiva producători agricoli din nordul țării, care nu au rămas indiferenți la solicitarea noastră şi au donat fructe pentru cei care sunt în prima linie în lupta cu tratarea şi prevenirea coronavirusului în Moldova, adică angajații din sistemul medical.

Directorul companie, „Fresh time”, Vitalie Obrijanu, din localitatea Ordășei, raionul Telenești, a donat 300 de kilograme de mere.

Tot atâtea fructe a oferit şi producătorul agricol Vsevolod Dabija din raionul Soroca. Merele au fost livrate de către compania distribuitoare de inputuri agricole „DiazChim” care s-a oferit să pună la dispoziție transportul. Medicii care au primit fructele s-au bucurat mult de această donație şi au menționat că, în această perioadă, au nevoie mai mult ca oricând de vitamine, fiindcă de sănătatea lor, depinde sănătatea pacienților. Ne bucurăm că provocarea noastră a fost auzită şi rămâne valabilă, în continuare, pentru alţi fermieri care vor să facă o faptă bună. COVID-19 ne unește. Împreună suntem mai puternici!


 
DiazChim a acceptat provocarea AGROMEDIA și a pus la dispoziție transport ca să fie livrate 600 kg de mere, donate de fermierii Vitalie Obrijanu și Vsevolod Dabija, pentru medicii și pacienții de la Spitalul Ministerului Sănătății, Toma Ciorbă-SCBI și Clinica Boli Infecțioase la Copii, care luptă acum pentru tratarea și prevenirea COVID-19 în Moldova.

Suntem deschiși să facem fapte bune de fiecare dată pentru că ne pasă de țara și oamenii ei!


 
PÂINEA GREA DIN GRÂUL SPELT. De ce există atât de puțini antreprenori, dornici să dezvolte o afacere cu aceste cereale
16 apr 2021
MAIA SANDU CĂTRE SECTORUL AGROALIMENTAR: “Angajamentele mele rămân aceleași”. Le găsești mai jos
16 apr 2021
​UNDE, CE ȘI CÂT AM EXPORTAT DE LA ÎNCEPUT DE AN? Află care au fost cele mai eficiente piețe pentru mărfurile autohtone
16 apr 2021
​21 MII TONE DE GRÂU ELIBERATE. Care va fi soarta lor și dacă ne așteaptă în acest an o criză a grâului? Vezi ce spun oficialii
15 apr 2021

COVID-19 NE UNEȘTE

COVID-19 NE UNEȘTE

COVID-19 NE UNEȘTE

loading ...