COVID-19 NE UNEȘTE

09 apr 2020

Provocarea AGROMEDIA a fost acceptată de câțiva producători agricoli din nordul țării, care nu au rămas indiferenți la solicitarea noastră şi au donat fructe pentru cei care sunt în prima linie în lupta cu tratarea şi prevenirea coronavirusului în Moldova, adică angajații din sistemul medical.

Directorul companie, „Fresh time”, Vitalie Obrijanu, din localitatea Ordășei, raionul Telenești, a donat 300 de kilograme de mere.

Tot atâtea fructe a oferit şi producătorul agricol Vsevolod Dabija din raionul Soroca. Merele au fost livrate de către compania distribuitoare de inputuri agricole „DiazChim” care s-a oferit să pună la dispoziție transportul. Medicii care au primit fructele s-au bucurat mult de această donație şi au menționat că, în această perioadă, au nevoie mai mult ca oricând de vitamine, fiindcă de sănătatea lor, depinde sănătatea pacienților. Ne bucurăm că provocarea noastră a fost auzită şi rămâne valabilă, în continuare, pentru alţi fermieri care vor să facă o faptă bună. COVID-19 ne unește. Împreună suntem mai puternici!


 
DiazChim a acceptat provocarea AGROMEDIA și a pus la dispoziție transport ca să fie livrate 600 kg de mere, donate de fermierii Vitalie Obrijanu și Vsevolod Dabija, pentru medicii și pacienții de la Spitalul Ministerului Sănătății, Toma Ciorbă-SCBI și Clinica Boli Infecțioase la Copii, care luptă acum pentru tratarea și prevenirea COVID-19 în Moldova.

Suntem deschiși să facem fapte bune de fiecare dată pentru că ne pasă de țara și oamenii ei!


 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022

TOPUL CELOR MAI RECOMANDATE VINURI PENTRU ANUL 2022: Vezi aici lista din zece branduri

10 jan 2022
Din aceeași categorie

MAIA a semnat un Memorandum de colaborare cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România

28 jan 2022

SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ȘI BUNE PRACTICI ÎN DOMENIUL ÎMBUNĂTĂȚIRI FUNCIARE ÎNTRE REPUBLICA MOLDOVA ȘI ROMÂNIA

28 jan 2022

CALENDARUL FERMIERULUI. Ce lucrări ai de făcut în luna februarie în fermă

28 jan 2022

PRODUCĂTORII DIN DOMENIUL AGROALIMENTAR DIN MOLDOVA au vizitat fabrica de produse lactate Mugura și complexul agro-turistic Casa Timiș

28 jan 2022

Viorel GHERCIU: „UTA Găgăuzia înregistrează progrese, iar indicatorii ce țin de dezvoltarea agriculturii sunt în ascensiune”

28 jan 2022

COVID-19 NE UNEȘTE

COVID-19 NE UNEȘTE

COVID-19 NE UNEȘTE

loading ...