https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.81 EUR
17.27 USD
0.23 RUB
4.27 RON
0.61 UAH

COVID-19 NE UNEȘTE

09 apr 2020

Provocarea AGROMEDIA a fost acceptată de câțiva producători agricoli din nordul țării, care nu au rămas indiferenți la solicitarea noastră şi au donat fructe pentru cei care sunt în prima linie în lupta cu tratarea şi prevenirea coronavirusului în Moldova, adică angajații din sistemul medical.

Directorul companie, „Fresh time”, Vitalie Obrijanu, din localitatea Ordășei, raionul Telenești, a donat 300 de kilograme de mere.

Tot atâtea fructe a oferit şi producătorul agricol Vsevolod Dabija din raionul Soroca. Merele au fost livrate de către compania distribuitoare de inputuri agricole „DiazChim” care s-a oferit să pună la dispoziție transportul. Medicii care au primit fructele s-au bucurat mult de această donație şi au menționat că, în această perioadă, au nevoie mai mult ca oricând de vitamine, fiindcă de sănătatea lor, depinde sănătatea pacienților. Ne bucurăm că provocarea noastră a fost auzită şi rămâne valabilă, în continuare, pentru alţi fermieri care vor să facă o faptă bună. COVID-19 ne unește. Împreună suntem mai puternici!


 
DiazChim a acceptat provocarea AGROMEDIA și a pus la dispoziție transport ca să fie livrate 600 kg de mere, donate de fermierii Vitalie Obrijanu și Vsevolod Dabija, pentru medicii și pacienții de la Spitalul Ministerului Sănătății, Toma Ciorbă-SCBI și Clinica Boli Infecțioase la Copii, care luptă acum pentru tratarea și prevenirea COVID-19 în Moldova.

Suntem deschiși să facem fapte bune de fiecare dată pentru că ne pasă de țara și oamenii ei!


 
FERMIERII, DIN NOU ÎN STRADĂ. VASILE MÂRZENCO: “Dacă nu ne vor soluționa revendicările, vom bloca drumurile naționale și vămile!”
02 dec 2020
PRODUCĂTORII AGROINDUSTRIALI, DERANJAȚI DE MAJORAREA COTEI TVA DE LA 8 LA 12%. Cu ce partide au purtat discuții, afli AICI
30 nov 2020
DIN 2 DECEMBRIE, AGRICULTORII ANUNȚĂ NOI PROTESTE. Află AICI ce i-a determinat pe fermieri să iasă din nou în stradă
30 nov 2020
VINE IARNA-N CALENDAR, NU ÎNSĂ ȘI PE ÎNTREGUL ȚĂRII. Află prognoza meteo pentru următoarele șapte zile
30 nov 2020

COVID-19 NE UNEȘTE

COVID-19 NE UNEȘTE

COVID-19 NE UNEȘTE

loading ...