FERMIERII MOLDOVENI, LA EXPOZIȚIA FRUIT ATTRACTION 2022 DE LA MADRID, SPANIA

05 oct 2022
Asociația Moldova Fruct, împreună cu 12 membri ai săi, participă, în perioada 4-6 octombrie 2022, la Expoziția Fruit Attraction 2022, care se desfășoară la Madrid, Spania.

Este al treilea an când fructele moldovenești sunt expuse în cadrul acestui eveniment internațional, alături de fructele din peste 180 de țări. Participarea în cadrul expoziției Fruit Attraction 2022 este posibilă datorită suportului Agenției de Investiții, Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) și Proiectului USAID, Agricultura Performantă în Moldova.

Fruit Attraction a devenit un important instrument comercial de referință pentru marketing-ul fructelor și legumelor la nivel mondial, întrunind importatori și operatori din comerțul cu fructe proaspete de pe toate continentele.
Începând cu anul acesta, Expoziția Fruit Attraction va reuni întreaga comunitate de fructe și legume în decurs de 365 de zile pe an prin intermediul Fruit Attraction LIVE Connect, o platformă digitală care îmbunătățește și completează evenimentul cu noi funcționalități.Participarea Asociației Moldova Fruct în cadrul acestui eveniment prestigios are drept scop identificarea noilor parteneri comerciali pentru fructele produse în Moldova și se înscrie în strategia Asociației de diversificare a piețelor de desfacere pentru ”Fructele moldovenești pentru lume”.

Datorită acestei expoziții, țara noastră devine tot mai cunoscută sub marca comercială: „Moldova – un gust deosebit”, ceea ce reprezintă o realizare importantă pentru întreg sectorul horticol al Republicii Moldova.În cadrul evenimentului, producătorii din Moldova au ocazia să afle despre tendințele noi și cele mai actuale schimbări de pe piața comerțului cu fructe proaspete în ceea ce privește calitatea, certificarea, ambalarea.
Totodată, agricultorii moldoveni au posibilitatea să stabilească contacte directe cu importatorii, pentru ulterioare tranzacții de export.
loading ...