GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ. Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

09 aug 2021
Viorel Gherciu, noul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și Iuliana Cantaragiu, ministra Mediului, au fost prezentați astăzi echipei Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. La eveniment au fost prezenți Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavriliță și fostul ministru, Ion Perju.

Dna premier, Natalia Gavrilița a subliniat că întreaga echipă guvernamentală va munci cu dedicație pentru a realiza Programul de guvernare în interesul cetățenilor Republicii Moldova, precizând că:„Este o provocare pentru acest minister care va fi reorganizat. Aceasta presupune schimbări de buget, divizarea sectoarelor. Fiecare ministru va analiza sectorul său și va propune un nou mod de organizare. Societatea așteaptă o schimbare radicală, iar sarcina noastră principală este ca timp de 4 ani să creștem semnificativ încrederea în stat și să oprim exodul tinerilor. Va îndemn să consolidăm rândurile, iar cei care sunt dornici să contribuie la această schimbare, să muncească cu perseverență”, a reliefat dna premier.

La rândul său, noul ministrul al Agriculturii și Industriei Alimentare a mulțumit premierului pentru încrederea acordată și a menționat că:

„Sunt convins că vom avea o echipă profesionistă și eficientă. Misiunea noastră este de a construi și dezvolta un sector durabil. Sunt sigur că vom reuși. Agricultorii sunt cei care asigură securitatea alimentară a statului, de aceea sectorul agricol este unul prioritar. Rămâne să-l modernizăm, să atragem investiții. Pentru asta e de ajuns ca fiecare dintre noi să-și facă munca onest”.  

Ion Perju, fostul ministrul al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a mulțumit echipei pentru devotamentul, responsabilitatea și efortul zilnic.

„Îmi exprim recunoștința, gratitudinea și respectul pentru conlucrarea și munca asiduă, tuturor. În perioada de mandat, împreună cu oamenii din minister, prin implicare plenară și profesionalism, precum și eforturi comune am înregistrat reușite în sectoarele agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, în pofida tuturor intemperiilor, crizelor politice și pandemice. Vă doresc să desfășurați activitatea profesională în același ritm și să contribuiți continuu la dezvoltarea și prosperarea țării”, a menționat Perju.


 

 

 
 
Top știri

Hibridul Buckfast - un pericol pentru viitorul apiculturii. Care sunt cele mai bune regine, aflați AICI

24 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022
Din aceeași categorie

SISTEME DE IRIGARE ÎN LIVEZI. Tipuri. Avantaje și dezavantaje

25 mai 2022

DE ZIUA COPIILOR, PICII SUNT VÂNZĂTORI LA ECOLOCAL

25 mai 2022

CONTROLUL BURUIENILOR ÎN LIVEZI. Ghid practic pentru pomicultori

24 mai 2022

ZMEURA – O CULTURĂ PROFITABILĂ. Tot mai mulți agricultori din Moldova aleg să planteze acest bacifer

24 mai 2022

PROIECTE DIN DOMENIUL IRIGĂRII, FINANȚATE DE AGENȚIA FRANCEZĂ DE DEZVOLTARE

24 mai 2022

GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ. Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ

Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ. Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

loading ...