GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ. Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

09 aug 2021
Viorel Gherciu, noul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și Iuliana Cantaragiu, ministra Mediului, au fost prezentați astăzi echipei Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. La eveniment au fost prezenți Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavriliță și fostul ministru, Ion Perju.

Dna premier, Natalia Gavrilița a subliniat că întreaga echipă guvernamentală va munci cu dedicație pentru a realiza Programul de guvernare în interesul cetățenilor Republicii Moldova, precizând că:„Este o provocare pentru acest minister care va fi reorganizat. Aceasta presupune schimbări de buget, divizarea sectoarelor. Fiecare ministru va analiza sectorul său și va propune un nou mod de organizare. Societatea așteaptă o schimbare radicală, iar sarcina noastră principală este ca timp de 4 ani să creștem semnificativ încrederea în stat și să oprim exodul tinerilor. Va îndemn să consolidăm rândurile, iar cei care sunt dornici să contribuie la această schimbare, să muncească cu perseverență”, a reliefat dna premier.

La rândul său, noul ministrul al Agriculturii și Industriei Alimentare a mulțumit premierului pentru încrederea acordată și a menționat că:

„Sunt convins că vom avea o echipă profesionistă și eficientă. Misiunea noastră este de a construi și dezvolta un sector durabil. Sunt sigur că vom reuși. Agricultorii sunt cei care asigură securitatea alimentară a statului, de aceea sectorul agricol este unul prioritar. Rămâne să-l modernizăm, să atragem investiții. Pentru asta e de ajuns ca fiecare dintre noi să-și facă munca onest”.  

Ion Perju, fostul ministrul al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a mulțumit echipei pentru devotamentul, responsabilitatea și efortul zilnic.

„Îmi exprim recunoștința, gratitudinea și respectul pentru conlucrarea și munca asiduă, tuturor. În perioada de mandat, împreună cu oamenii din minister, prin implicare plenară și profesionalism, precum și eforturi comune am înregistrat reușite în sectoarele agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, în pofida tuturor intemperiilor, crizelor politice și pandemice. Vă doresc să desfășurați activitatea profesională în același ritm și să contribuiți continuu la dezvoltarea și prosperarea țării”, a menționat Perju.


 

 

 
 
Top știri

CONCEPEREA PLANULUI DE FERTILIZARE, în condiţiile în care inputurile s-au scumpit

27 oct 2021

OBIECTIV ATINS: R.Moldova a reușit să armonizeze legislația națională cu cea europeană

25 oct 2021

ZILE CALDE ȘI NOPȚI RECI: Vezi prognoza meteo pentru 25 – 31 octombrie

25 oct 2021

STARE DE URGENȚĂ ÎN R. MOLDOVA DIN CAUZA DEFICITULUI DE GAZE

22 oct 2021

VIDEO: SISTEM DE RĂDĂCINĂ PROTEJATĂ PENTRU CREȘTEREA A 10 MII DE PUIEȚI

22 oct 2021
Din aceiași categorie

PRIMELE CIREȘE AU PREȚ DE "LUX". Un kilogram costă până la 150 de lei

10 mai 2020

A FURAT UN STUP CA SĂ DEVINĂ APICULTOR. Cazul unui bărbat din Râbnița, de râs și de plâns. Detalii, AICI

23 jun 2021

GUVERNUL A DECIS: Produsele autohtone vor ocupa 50 la sută din rafturile comerciale. Câte din ele se conțin în lista aprobată

15 jul 2021

DE CE MIEREA DE SALCÂM DIN ACEST AN COSTĂ 150 LEI DE KILOGRAM? Vezi argumentele apicultorilor

16 jun 2021

VIN ÎNGHEȚURILE. Meteorologii au anunțat Cod Galben în toată țara

17 sep 2021

GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ. Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ

Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

GHERCIU PREZENTAT COLEGILOR DE LA AGRICULTURĂ. Ce a declarat Ion Perju la plecarea din funcție

loading ...