LA UN PAS DE TRAGEDIE. O autocisternă ce transporta 19 tone de combustibil s-a răsturnat

02 nov 2022
La un pas de tragedie. O autocisternă care transporta spre Republica Moldova 19 tone de gaz lichefiat, s-a răsturnat în dimineața zilei de marți, 2 noiembrie, în zona Valea Grecului din Județul Vaslui, România. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, secția de pompieri Huși a intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului, însă autocisterna nu a fost avariată în urma accidentului rutier și nu prezenta scurgeri, transmite AGROMEDIA, cu referire la Replica.

ISU Vaslui a comunicat că accidentul s-a produs pe Drumul Național 24B, sensul de mers spre Republica Moldova.

Secția de pompieri Huși a intervenit cu patru autospeciale (două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de primă intervenție și comandă) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului, evaluare și acordare prim ajutor, ca urmare a producerii unui accident rutier pe DN 24B, în apropierea localității Valea Grecului, comuna Duda Epureni, sensul de mers spre Republica Moldova.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un ansamblu cap tractor și cisternă răsturnat pe o parte în rigola de pe marginea drumului DN 24B. Autocisterna încărcată cu 19 tone GPL, nu este avariată și nu prezintă scurgeri”, se arată în comunicatul ISU Vaslui.

Conducătorul auto a fost evaluat și a primit primul ajutor. Acesta nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Pompierii militari români au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului până la repunerea pe roți a autocisternei încărcate cu GPL.
 

LA UN PAS DE TRAGEDIE. O autocisternă ce transporta 19 tone de combustibil s-a răsturnat

LA UN PAS DE TRAGEDIE

O autocisternă ce transporta 19 tone de combustibil s-a răsturnat

LA UN PAS DE TRAGEDIE. O autocisternă ce transporta 19 tone de combustibil s-a răsturnat

loading ...