https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.77 EUR
17.65 USD
0.24 RUB
4.20 RON
0.66 UAH
MASA DE PAȘTE, COMANDATĂ ONLINE. Cât costă friptura de miel și cozonacul

MASA DE PAȘTE, COMANDATĂ ONLINE. Cât costă friptura de miel și cozonacul

30 apr 2021
Mai mulţi moldoveni au ales, în acest an, masa de Paşte la “un click distanţă”. Este vorba despre cei care locuiesc în oraș și care preferă să “gătească” online carnea de miel, cozonacul, pasca şi alte bucate tradiționale. Oferta este variată, iar restaurantele şi patiseriile lucrează la foc continuu, anunță AGROMEDIA cu referire la publika.md. 

“Este perioada în care suntem foarte solicitați. Clienții noștri aleg bucate tradiționale. Din miel, carne, peşte umplut dar şi diferite salate. Acum comenziile se preferă mai mult online”, au menționat patronii de localuri.
Şi cofetăriile au comenzi numeroase. Bucătarii spun că preţurile sunt mai mari faţă de anul trecut, deoarece s-au scumpit ingredientele.
 
“Situaţia este grea, multă lume este la serviciu, preţurile sunt mai mari decât anul trecut, deoarece şi făina s-a scumpit, uleiul, dar şi alte produse. Muncim la prepararea cozonacului, mieluţilor, dar şi la babă neagră de nord”, a povestit brutarul Aliona Cazanji.
 
Moldovenii aleg această modalitate pentru că astfel nu se expun riscului de a se îmbolnăvi când merg la cumpărături. În plus, economisesc timp.
Cei care își doresc să aibă pe masă mâncarea de-a gata, trebuie să scoată în jur de 450 de lei pentru un kilogram de friptură de miel, 200 de lei pentru o piftie de cocoş şi tot atât pentru un kilogram de sarmale. Preţul cozonacilor variază între 45 şi 150 de lei.
 
 
VIN ÎNGHEȚURILE. Meteorologii au anunțat Cod Galben în toată țara
17 sep 2021
VA FI RENOVATĂ: Fabrica de producere a peleților din Pașcani vizitată de ministrul Gherciu
17 sep 2021
STRUGURII DE LA ȚĂRĂNCUȚA AU DETERMINAT-O SĂ RĂMÂNĂ ACASĂ. Istoria de succes a antreprenoarei Ana Ciobanu
17 sep 2021
ROȘII GIGANTE DE APROAPE UN KILOGRAM JUMATE! Fermierii care le cultivă au decis să renască soiul străvechi de tomate
16 sep 2021

MASA DE PAȘTE, COMANDATĂ ONLINE. Cât costă friptura de miel și cozonacul

MASA DE PAȘTE, COMANDATĂ ONLINE

Cât costă friptura de miel și cozonacul

MASA DE PAȘTE, COMANDATĂ ONLINE. Cât costă friptura de miel și cozonacul

loading ...