METEO. Cu ce ne surprinde vremea săptămâna aceasta?

13 jun 2022
Vom avea parte de temperaturi plăcute săptămâna aceasta, cu câțiva nori la Nord, în primele două zile ale săptămânii și mult soare în restul țării. Se anunță ploi cu descărcări electrice în toată țara pentru ziua de vineri. Luni și marți, maximele vor oscila între +26 și +31 de grade Celsius. Miercuri, se răcorește până la +22 de grade la Nord și +27, +28 la Centru și Sud. Apoi, temperaturile cresc treptat, ajungând din nou la +30 de grade Celsius, la sfârșitul săptămânii. Noaptea, vor fi +11 - +18 grade în termometre.

La Nord, pe parcursul zilei, se vor înregistra temperaturi cuprinse între +22 - +29 de grade Celsius. Minimele vor oscila între +11 - +15 grade Celsius.

În raioanele din centrul țării, ziua vor fi +24 - +30 de Grade Celsius. În timpul nopții, vom avea temperaturi de +12 - +17 grade.

La Sud, maximele vor fi de +24 - +31 de garde, iar noaptea, se vor înregistra +13 - +17 grade Celsius.

E forfotă mare în livezile de cireșe și vișine în aceste zile, fermierii culeg roada. De asemenea, la Sud, s-au copt caisele din soiuri timpurii. În lanurile cu cereale, se efectuează lucrări de erbicidare și fertilizare. În livezi și vii, agricultorii intervin cu tratările împotriva bolilor și dăunătorilor.

METEO. Cu ce ne surprinde vremea săptămâna aceasta?

METEO

Cu ce ne surprinde vremea săptămâna aceasta?

METEO. Cu ce ne surprinde vremea săptămâna aceasta?

loading ...