METEO. De la -5, la +10 grade Celsius. Cum va fi vremea săptămâna aceasta, vedeți AICI

05 dec 2022
Începem săptămâna cu -5 grade în termometre, dar spre weekend, vremea se încălzește și vom avea temperaturi de până la +10 grade Celsius. Miercuri se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță, iar sâmbătă și duminică posibil să plouă.

La Nord, noaptea se vor înregistra -2, -5 grade, iar spre sfârșitul săptămânii, vor fi 0, +3 grade Celsius. Pe parcursul zilei, temperatura va oscila între -2 și +8 grade Celsius.

În raioanele din centrul țării, minimele vor fi cuprinse între -4 și +4 grade Celsius. Ziua, vom avea maxime între -1 și +8 grade Celsius. Miercuri și duminică va ploua slab.

Locuitorii din sudul țării vor avea parte de temperaturi destul de generoase pentru această perioadă. Minimele vor înregistra -3, +5 grade, iar maximele vor porni de la 0 grade și vor urca până la +10 grade Celsius spre sfârșitul săptămânii.Condițiile agrometeorologice prognozate pentru această perioadă vor contribui la vegetația slabă a  culturilor de toamnă doar în unele zile în orele diurne.     

Culturile de toamnă. Semănăturile cu grâul de toamnă în o mare parte a perioadei se vor afla în stare de repaus vegetativ.

Culturile pomicole și vița de vie se vor afla în stare de repaus vegetativ.
loading ...