NATALIA GAVRILIȚĂ LA EDINEȚ ȘI SOROCA: Va vizita și Incubatorul de afaceri și va discuta cu antreprenorii

14 jan 2022
Prim-ministra Natalia Gavrilița se află într-o vizită de lucru în raionul Edineț. Șefa Cabinetului de miniștri va avea o ședință comună cu autoritățile publice locale din regiune și invitații de onoare – primarii a trei localități din România. În cadrul întrunirii va fi prezentat proiectul „Edineț, oraș cu perspectivă de viitor”, implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia, România.
 
Șefa Cabinetului de miniștri se va deplasa apoi la Centrul de sănătate Edineț, unde va fi deschis un nou laborator de testare COVID-19, dotat cu echipamente performante pentru realizarea testelor PCR.
 
Ulterior, prim-ministra va merge în municipiul Soroca unde va discuta împreună cu reprezentanții administrației publice locale soluțiile pentru cele mai stringente probleme cu care se confruntă oamenii din localităţile raionului.
 
Un alt punct al vizitei este Instituția Publică „Incubatorul de afaceri” din Soroca, care oferă suport antreprenorilor din regiune pentru ca aceştia să-şi dezvolte afacerile și să creeze noi locuri de muncă.
 
La finalul vizitei, Natalia Gavrilița se va deplasa spre Cetatea Soroca, unde va participa la evenimentul de închidere a programului cultural dedicat sărbătorilor de iarnă și a concertelor de caritate organizate în acest an de Guvernul Republicii Moldova.
loading ...