PEȘTE CU ÎNCĂLCĂRI GRAVE, SCOS SPRE COMERCIALIZARE. Percheziții în oficiile și depozitele a 5 agenți economici importatori de produse piscicole

06 feb 2023
De la importatorii de carne, au trecut la cei de pește. Polițiștii au descins cu percheziții în oficiile și depozitele a 5 agenți economici importatori de pește. Drept urmare, au fost identificate mai multe loturi de produse piscicole cu încălcări grave ale legislației privind siguranța alimentelor.

Astfel, în scopul elucidării circumstanțelor, polițiștii au efectuat 7 percheziții în oficiile și depozitele a 5 agenți economici importatori de produse piscicole. În rezultatul perchezițiilor, au fost depistate mai multe loturi de produse neconforme. O parte din produse erau păstrate în depozitele frigorifice, iar o altă cantitate în urma procesării a fost plasată pe piață, eludând investigațiile de laborator necesare conform legii, informează oamenii legii.

În urma măsurilor întreprinse au fost identificate toate loturile de produse, inclusiv cele aflate în proces de prelucrare. 

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.
 

Sursa: politia.md
 
loading ...