PROIECTUL TWINNING LA ȘEDINȚA A 5-A. ANSA a prezentat raportul și a mulțumit donatorilor

26 nov 2021

Cea de-a 5-a Ședință a Comitetului de conducere al Proiectului Twinning “Sprijin suplimentar pentru agricultură, dezvoltare rurală și siguranța alimentară în Republica Moldova” finanțat de Uniunea Europeană a avut loc ieri, 25 noiembrie.
 
La eveniment au participat reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), în frunte cu directorul general, Radu Musteață, ai Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, ai Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură și membrii Comitetului de conducere constituit din: experți ai Proiectului din Republica Austria, Republica Lituania, Republica Polonă și reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene la Chișinău.
 
Subiectele Ședinței au constituit situația actuală privind implementarea standardelor UE în legislația națională, rezultatele misiunilor efectuate de către experți, vizitele de studiu ale beneficiarilor și elaborarea Strategiei Naționale în Agricultură și Siguranța Alimentară.
 
Directorul ANSA, Radu Musteață a făcut o trecere în revistă a acțiunilor realizate cu suportul Proiectului sus-menționat, subliniind importanța acestor rezultate atât la nivel instituțional și național, cât și internațional, din perspectiva procesului de conformare la standardele Uniunii Europene în care este antrenată Republica Moldova, privind competitivitatea produselor agroalimentare la export.
 
De asemenea, directorul general a mulțumit donatorilor și experților implicați în implementarea acestui Proiect pentru eficiența managementului și buna conlucrare de care dau dovadă în procesul de realizare a activităților planificate.
 
În rezultatul raportului prezentat de către beneficiari, membrii Comitetului de conducere al Proiectului au aprobat prelungirea acestuia pană la finele anului 2022, pentru a se asigura că toate obiectivele vor fi îndeplinite și transferul expertizei internaționale va fi absorbit în totalitate de către țara noastră
 

PROIECTUL TWINNING LA ȘEDINȚA A 5-A. ANSA a prezentat raportul și a mulțumit donatorilor

PROIECTUL TWINNING LA ȘEDINȚA A 5-A

ANSA a prezentat raportul și a mulțumit donatorilor

PROIECTUL TWINNING LA ȘEDINȚA A 5-A. ANSA a prezentat raportul și a mulțumit donatorilor

loading ...