ATENȚIE, CONSUMATORI - TĂIEȚEI DE CASĂ CU SALMONELLA!

20 jul 2023
Câteva loturi de tăieţei de casă, produse de SRL „Vitarina Prim”, au fost depistate pozitiv la Salmonella (S.Enteritidis). Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează consumatorii că loturile sunt rechemate de pe piață.
 
Potrivit comunicatului, SRL „Vitarina Prim” recheamă de la distribuitori şi din rețeaua de comerţ loturile de tăieţei de casă, cu data producerii 10.05.2023 și 06.07.2023.
  • Denumirea comercială: AMMI
  • Denumirea produsului: Tăieţei de casă
  • Producător:  SRL „Vitarina Prim”, Rep. Moldova, raionul Ștefan-Vodă, satul Antonești, tel. (373) 069 601 800
Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde au fost procurate.
 
În conformitate cu Legea nr. 306/2018 privind siguranţa alimentelor, operatorii din domeniul alimentar, deținători ai produselor neconforme, sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse.

Operatorii din domeniul alimentar, deținători de produse alimentare neconforme, care nu au luat măsuri de retragere a acestor produse de pe piață, sunt pasibili de răspundere juridică.

În cazul în care se depistează produse alimentare neconforme sau abateri de la prevederile legislației pentru protecția consumatorului, cetățenii sunt îndemnați să depună petiție la Agenție la numărul:
 
Telefon: 0(22) 26 46 87;
Viber: 067 675 544.
 
 
loading ...