TIMP NOROS, DAR CU TEMPERATURI GENEROASE. Cum va fi vremea săptămâna aceasta, vedeți AICI

26 sep 2022
În ultimele zile de septembrie ne vom bucura de vreme caldă, cu temperaturi mult peste norma acestei perioade. În mare parte, timpul va fi noros, izolat, sunt posibile și ploi slabe, dar mercurul din termometre va urca destul de sus, oscilând între +20 și +27 de grade Celsius.

La Nord, ziua se vor înregistra +15, +20 de grade Celsius, ajungând la +25 de grade la sfârșitul săptămânii. Cresc și temperaturile nocturne. Astfel, minimele vor oscila între +7, +13 grade Celsius. Pentru marți și duminică, meteorologii transmit ploi.

În raioanele din centrul țării, maximele vor porni de la +21 de grade, ajungând vineri la +26 de grade Celsius. Noaptea, vom avea între +8 și +14 grade Celsius. Duminică, sunt posibile ploi de scurtă durată.

La Sud, vom avea parte de temperaturi de vară, +24, +27 de grade Celsius. În timpul nopții, vor fi +9, +15 grade Celsius. Miercuri și duminică, pe alocuri va ploua slab. 

Condițiile meteorologice pe parcursul perioadei au fost în fond favorabile pentru coacerea culturilor pomicole și struguri, cât și pentru recoltarea roadei culturilor agricole. Ploile căzute în decursul săptămânii au completat rezervele de umezeală productivă în sol și au îmbunătățit puțin condițiile pentru pregătirea solului către semănatul culturilor de toamnă.

Gospodăriile agricole ale țării au efectuat recoltarea rodului porumbului, semințelor de floarea soarelui, a început recoltarea sfeclei de zahăr.

Pe parcursul perioadei la culturile pomicole și la vița de vie a continuat coacerea și recoltarea roadei.

TIMP NOROS, DAR CU TEMPERATURI GENEROASE. Cum va fi vremea săptămâna aceasta, vedeți AICI

TIMP NOROS, DAR CU TEMPERATURI GENEROASE

Cum va fi vremea săptămâna aceasta, vedeți AICI

TIMP NOROS, DAR CU TEMPERATURI GENEROASE. Cum va fi vremea săptămâna aceasta, vedeți AICI

loading ...