UN CAMION PLIN CU MERE S-A RĂSTURNAT LA SOROCA

04 aug 2023
Un camion plin cu mere s-a răsturnat pe o șosea din apropierea satului Șolcani, raionul Soroca. S-a întâmplat în această dimineață, 4 august 2023. Potrivit oamenilor legii, din motive necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului și camionul a derapat, ulterior, inversându-se. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Polițiștii din Soroca au fost alertați, în dimineața zilei de 4 august, să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs pe traseul din apropierea localității Șolcani.
 
La fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 37 de ani, la volanul unui autocamion de model Volvo, din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra volanului. În rezultat, autovehiculul s-a inversat.


 
Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca Svetlana Talpă, autocamionul tracta o remorcă încărcată cu mere.
 
Conducătorul autocamionului a avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, acesta fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit că nu era în stare de ebrietate, a comunicat Talpă.
 
Actualmente, polițiștii întreprind măsuri pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului rutier.
 
Sursa: NewsMaker  
loading ...