VREME CALDĂ, VREME RECE. Prognoza meteo pentru săptămâna 8-14 februarie

08 feb 2021

Cei îndrăgostiți de iarnă vor avea o săptămână cu mai multe surprize. De la temperaturi cu plus în față, înregistrate în primele zile ale săptămânii, în weekend urmează adevărate geruri. Cel mai indicat e să nu uitați mănușile, fularul și optimismul acasă.
 
Dacă locuiți în zona de Centru, meteorologii vă oferă următoarea prognoză meteo:
luni: +6 -4 și lapoviță slabă, marți: +6 +1, miercuri: +7 +1, joi: +5 -2. De vineri, încep capriciile așteptate ale lui februarie: -7 -10 și ninsoare slabă, iar sâmbătă și duminică mercurul termometrelor va indica -9 -15.
 

Pentru cei din raioanele de Nord ale țării, desenul magic al iernii va fi accentuat de următoarele nuanțe meteorologice:
luni:  -1 -7 și lapoviță slabă, marți : +1 -2, miercuri: +4 -2, joi: +2 -5. Apoi vine vineri cu – atenție! – temperaturi de -10 ziua și -13 grade Celsius noaptea. Sâmbătă și duminică frigul cedează cu un grad ziua și vom avea -12, noaptea, paradoxal, dar se vor înregistra -18 grade.
 
Am ajuns pe la Cahul, unde, vorba cântecului, e mai dulce soarele. Mai exact, în zona de Sud a țării. Săptămâna începe cu lapoviță și cu temperaturi de +9 -2. Marți și miercuri, sinopticienii prognozează +9 +3, joi avem +7 ziua și 0 noaptea, vineri vremea va oscila între -5 ziua și cu trei grade mai frig noaptea. În weekend, fiți mai buni și acceptați temperaturile de -7-13 grade Celsius.

Poza: Gradina Botanica Institut
 

VREME CALDĂ, VREME RECE. Prognoza meteo pentru săptămâna 8-14 februarie

VREME CALDĂ, VREME RECE

Prognoza meteo pentru săptămâna 8-14 februarie

VREME CALDĂ, VREME RECE. Prognoza meteo pentru săptămâna 8-14 februarie

loading ...