ZIUA NAȚIONALĂ A VINULUI. Număr record de vinării, anul acesta în Piața Marii Adunări Naționale

23 sep 2022
Ziua Națională a Vinului este un prilej de a sărbători produsul mândriei naționale, care ne duce faima în întreaga lume, dar și de a aduce un omagiu muncii asidue depuse zilnic de vinificatorii și viticultorii moldoveni.

După o pauză determinată de criza pandemică, sărbătoarea revine cu o nouă ediție. Devenită deja o tradiție înrădăcinată pe parcursul anilor și apreciată de amatorii de vinuri bune, atât din țară, cât și de peste hotare, sărbătoarea Vinului Moldovei se va desfășura în acest an pe 1-2 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Producătorii de vinuri din întreaga țară se vor reuni pentru a-și prezenta realizările și succesele obținute pe parcursul ultimilor ani.

Vizitatorii vor avea ocazia să participe la degustări, master class-uri, ateliere de meșteșugărit, dar și să se bucure de un program de zile mari cu participarea celor mai îndrăgiți artiști din țară.

În acest an, peste 80 de producători își vor expune cele mai bune vinuri pe 1-2 octombrie, la Ziua Națională a Vinului, pentru a fi degustate și apreciate de către vizitatori.

Vinificatorii vor amenaja standuri originale, care să corespundă cu filosofia brandului lor și caracterul vinurilor produse și vor gândi activități interactive, concurând pentru atenția oaspeților evenimentului.

Veți avea ocazia să descoperiți vinuri selecte, să alegeți din gama variată de gusturi și arome, iar cele care vor fi pe placul dvs le veți putea cumpăra la un preț special.

Numărul atât de mare de producători care se reunesc în acest an la eveniment denotă dorința și disponibilitatea acestora de a interacționa cu consumatorii lor față în față, pentru a le afla părerile și preferințele.

Veniți să sărbătorim împreună Vinul Moldovei, alături de vinăriile:  Minis Terrios Wines, GOGU Winery, Casa Vinicolă Luca, ATU Winery, Vinăria Nobilă, Agrici Winery, Livada Moldovei, Vinăria Hâncești, Vinăria Ialoveni, Doina Vin, Distileria Bulboaca, Castel Mimi, Ungheni Vin, Wine International Project, Alianța-Vin, Mileștii Mici, Crama Mircești, Chateau Vartely Winery, Carlevana Winery, Combinatul de Vinuri "CRICOVA", hateau Cojușna, Migdal-P, Timbrus Purcari Estate, Rădăcini Winery, Vinăria Javgur, Sălcuța, BASAVIN Winery/Basarabia LWIN, Kazayak Suvorov Vin, Land of Basarabia, Vinăria Bostavan, Purcari Wines, Bardar, Călărași Divin, AROMA, Barza Albă, Euro Alco&@Euro Divin, KVINT, Etnovin, Domeniile Cuza, Vinăria Mezalimpe, Leuntea-Vin/Family Winery, Domeniile Scutelnic, Domaine la Prut, Aromint Lux, WINE AGROTRADE, TE WA Wines, Pomușoară Dulcișoară, AlterEgo, Enoteria Platon, Somma Winery, Famber Winery, I'm winery, CASCAD, NOVAK Winery, Gitana Wines, Vinia Traian, Fautor Winery, Podgoria Vin, Domeniile Davidescu, Vinăria din Vale, Mold-Nord, Denovie-Group, Tomai Vinex, Chateau Cristi, KaraGani Winery, DK-Intertrade, Imperial Vin, Vinuri De Comrat, Expert Vin, Crama Ulinici, Dumitraș Winery, Bahu Winery, Vornic Winery, Vinum, Crama Mingir, Vinăria Lupașcu, Familna Vinarna RIЗOВ, Chateau at Mount, Winetage, GOGU Winery, Unicorn Winery, Sava Winery, Crama Tataru, Domeniile Pripa, Instituții Didactice și de Cercetare de Profil, Vinuri din Ucraina.
 

ZIUA NAȚIONALĂ A VINULUI. Număr record de vinării, anul acesta în Piața Marii Adunări Naționale

ZIUA NAȚIONALĂ A VINULUI

Număr record de vinării, anul acesta în Piața Marii Adunări Naționale

ZIUA NAȚIONALĂ A VINULUI. Număr record de vinării, anul acesta în Piața Marii Adunări Naționale

loading ...