https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.15 EUR
17.58 USD
0.24 RUB
4.33 RON
0.63 UAH
AMBROZIA ȘI ALTE BURUIENI POT FI NIMICITE INTELIGENT. IGOR POPOV: “Efectul l-am văzut în câteva zile”

AMBROZIA ȘI ALTE BURUIENI POT FI NIMICITE INTELIGENT. IGOR POPOV: “Efectul l-am văzut în câteva zile”

17 jul 2020
Trăim într-o periodă în care agricultura evoluează cu pași grăbiți, iar fermierii au la dispoziție diverse utilaje și produse care fac adevărate minuni în câmp. Problema de bază care nu ocolește niciun agricultor este apariția buruienilor. Din fericire, unii fermieri au găsit soluția pentru a combate acest dușman. Este vorba despre erbicidul ”Helianthex™”, de la compania Corteva. Un avantaj al acestui produs este că nu dăunează mediului. Utilizarea lui reduce riscul de a compromite culturile și îi ajută pe antreprenorii să obțină rezultate mai bune, într-un timp foarte scurt.

”În acest an, primele două ierbicidări la floarea-soarelui nu s-au dovedit a fi eficiente, iar când a fost al treilea val de buriueni am scăpat situația de sub control. Atunci, am efectuat o ierbecidare cu 45 ml la hectar cu noul ierbicid ”Helianthex™”, de la Corteva. Efectul l-am văzut în câteva zile. Ambrozia nu mai era atât de viabilă, vârfurile erau aplecate în jos, frunza - încrețită, iar în cea de-a 10-a zi planta practic se usca”, a povestit Igor Popov, agronom.

Produsele de la Corteva oferă rezultate garantate, iar de eficiența lor s-au convins atât agricultorii din Moldova, cât și cei de peste hotare. Preparatul minune împotriva buruienilor ”Helianthex™”, acționează rapid, iar efectele sunt vizibile în câteva zile.

Helianthex™”, acționează foarte bine și atunci când este aplicat la o temperatură joasă, 2-3 grade, în condițiile în care alte ierbicide au nevoie de minim 5-8 grade. După tratament, buruienile sensibile încetează să crească, apoi apar deformări ale frunzelor, cloroze, care duc la moartea buruienilor. Cel mai bun efect este obținut când produsul este aplicat pe buruienile mici. Utilizând iebicidul ”Helianthex™”, de la Corteva rezolvați toate problemele ce țin de buruieni. Ambrozia, loboda, cânepa muștarul și altele buruieni pot fi nimicite, iar noi garantăm acest lucru cu ajutorul preparatului ”Helianthex™”, a menționat Igor Stratulat.

Reprezentanții companiei Corteva sunt la dispoziția fermierilor care vor să facă performanță în agricultură și să obțină rezultate garantate.
 
PRODUCĂTORII DE FRUCTE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI, uniți într-o ședință comună de lucru
04 mar 2021
HIBRIZI CU ADEVĂRAT HIGH OLEICI!
03 mar 2021
CAPRICIOASE, DAR PROFITABILE ȘI GUSTOASE! Crescătorii de caise vor beneficia de instruire internațională
03 mar 2021
EXPERT: DEMARĂM CAMPANIA DE ALTOIRE A NUCULUI. Află care sunt cele mai utile sfaturi
01 mar 2021

AMBROZIA ȘI ALTE BURUIENI POT FI NIMICITE INTELIGENT. IGOR POPOV: “Efectul l-am văzut în câteva zile”

AMBROZIA ȘI ALTE BURUIENI POT FI NIMICITE INTELIGENT

IGOR POPOV: “Efectul l-am văzut în câteva zile”

AMBROZIA ȘI ALTE BURUIENI POT FI NIMICITE INTELIGENT. IGOR POPOV: “Efectul l-am văzut în câteva zile”

loading ...