LEMKEN PREIA EQUALIZER: SEMĂNĂTORI DE PRECIZIE CU 36 DE RÂNDURI

06 jan 2023
Compania de inginerie agricolă Lemken a anunțat pe 5 ianuarie că cumpără Equalizer, o companie sud-africană de tehnologie de însămânțare. Companiile au ajuns la un acord cu privire la achiziție, anunță Lemken într-un comunicat de presă.

Producătorul Equalizer construiește semănători de precizie cu până la 36 de rânduri și tehnologie de însămânțare cu o lățime de lucru de până la 24 de metri, precum și Aricart-urile necesare. Equalizer este activ în principal în Africa de Sud și Australia, dar și în România și Ucraina. Compania din Cape Town și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare în urmă cu doar doi ani.

Odată cu preluarea Equalizer, Lemken își extinde gama de produse cu tehnologie de însămânțare pentru lățimi mari de lucru. CEO-ul Lemken, Anthony van der Ley, consideră că portofoliul Equalizer completează perfect segmentul de semănători Lemken și constituie un element important pentru creșterea ulterioară.

Equalizer furnizează soluții pentru clienți și piețe pe care Lemken nu le-a putut deservi până acum, spune șeful Lemken, Anthony van der Ley.

Preluarea Equalizer de către Lemken este de așteptat să fie finalizată în primăvara anului 2023, de îndată ce aprobările oficiale au fost acordate. Equalizer va fi continuat ca o subsidiară independentă a Lemken de către conducerea existentă. Potrivit Lemken, numele de marcă Equalizer va rămâne și el în uz. Primul proiect după preluare a fost extinderea logisticii pieselor de schimb.

Equalizer a fost fondată în Cape Town în 2000 și are în prezent 180 de angajați. Compania deservește nu numai piața sa de origine din Africa de Sud, unde este lider de piață în semănat de precizie, ci și Australia ca cea mai importantă piață de export.
 
 
loading ...