SAVUREAZĂ VINURILE CU IGP LA FESTIVALUL „DEVIN&DEGUST”

18 mai 2022
Pe 29 mai, în cadrul Festivalului „DeVin&DeGust”‚ vizitatorii vor avea frumoasa ocazie să savureze vinurile moldovenești de calitate cu Indicație Geografică Protejată, produse în regiunile delimitate.

Toți cei interesați sunt invitați să cunoască potențialul vitivinicol, gastronomic, turistic și cultural al fiecărei Regiuni cu Indicație Geografică Protejată și să descopere specificul fiecărei regiuni în parte.

Oaspeții evenimentului vor avea posibilitatea să savureze din vinurile cu IGP produse în diverse regiuni delimitate ale țării, care duc faima tării departe de hotarele ei. Fiecare picătură de vin vă va duce în fascinantele locuri de proveniență a băuturii ce poartă amprenta oamenilor dedicați cu suflet licorii lui Bahus.

De asemenea, la Festivalul „DeVin&DeGust” vizitatorii vor avea oportunitatea de a învăța despre consumul responsbail de vin, vor cunoaște istoriile vinificatorilor din diferite regiuni, vor participa la degustații ghidate.

La „DeVin&DeGust” va fi organizată și „Școala Vinului”, care va include masterclassuri de degustare a vinurilor de calitate, dar și de asociere corectă a acestora cu bucatele locale.

Festivalul „DeVin & DeGust” este organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului, Asociațiile de Producători  de Vinuri cu IGP „Codru”, „Ștefan Vodă și  „Valul lui Traian”.

Participă la eveniment! Celebrăm împreună Vinul Moldovei alături de cultura gastronomică „DeVin&DeGust”.

Agromedia este partener media al evenimentului.

Biletele pot fi procurate aici, iar oaspeții „DeVin & DeGust” vor primi un pahar din tritan și 3 degustări de vinuri gratuite.

Toți banii colectați din vânzări vor fi donați pentru susținerea refugiaților din Ucraina. 

Alte detalii și noutăți despre evenimentul „DeVin & DeGust” pot fi găsite pe pagina evenimentului.
 
 

SAVUREAZĂ VINURILE CU IGP LA FESTIVALUL „DEVIN&DEGUST”

SAVUREAZĂ VINURILE CU IGP LA FESTIVALUL „DEVIN&DEGUST”

SAVUREAZĂ VINURILE CU IGP LA FESTIVALUL „DEVIN&DEGUST”

loading ...