CRAME MOLDOVENEȘTI: „RĂDĂCINI” – Cel mai prețios lucru într-un vin bun este un buchet expresiv, care vorbește de la sine

17 jan 2023
Corteva Agriscience în Moldova, în colaborare cu VINARIUM Institutul vinului din România, a vizitat 8 vinării din Republica Moldova și a realizat 8 materiale video despre activitatea acestora, despre persoanele ce stau în spatele băuturilor savuroase, detalii din secția de producție și o serie de alte lucruri noi.

Anterior, AGROMEDIA a publicat primul episod, în care am descoperit împreună vinăria „Mileștii Mici”. Astăzi, vă prezentăm episodul 2 al proiectului, „Crame Moldovenesti” - Rădăcini Wines.

Vasile Luca, director general „Rădăcini”:

Suntem o companie relativ tânără, dar cu rădăcini foarte adânci în vinificația Republicii Moldova. Am reușit într-o perioadă foarte scurtă de timp să dezvoltăm o bază de materie primă foarte importantă, una din cele mai moderne baze de producere din Moldova.

Perspectivele sunt mari, am ajuns la un nivel de calitate, de notorietate în rândul consumatorilor, care ne face să sperăm la creșterea prezenței noastre pe piețe noi.
Mai multe detalii interesante, vedeți în materialul video.
loading ...