https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.72 EUR
17.70 USD
0.24 RUB
4.19 RON
0.66 UAH
DE LA MIMI - LA ONVV. Cine este noul director al Oficiului Național al Viei și Vinului, afli AICI

DE LA MIMI - LA ONVV. Cine este noul director al Oficiului Național al Viei și Vinului, afli AICI

19 nov 2020

Cristina Frolov, directorul vinăriei Castel Mimi, vine la cârma Oficiului Național al Viei și Vinului. Aceasta a obținut postul în urma unui concurs  organizat de Ministerul Agriculturii. Potrivit unor surse, dosarul ar fi fost depus și de actualul director, Gheorghe Arpentin. Alți contracandidați au fost Diana Lazăr, vicedirector al Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova, expertă în turismul vitivinicol, Ion Sula, președintele Asociației Producătorilor și Exportatorilor de struguri de Masă din Costești.
 
Cristina Frolov ocupă în prezent funcția de administratoare a vinăriei Mimi din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Contactată de AGROMEDIA, Cristina ne-a spus că a decis să participe la concurs în momentul când a conștientizat că are mult mai multă energie și e capabilă să se implice în activități cu un impact pozitiv pentru toți producătorii de vinuri.
 
“Cunosc domeniul din interior. Trei ani de zile am fost membră a Consiliului ONVV. De ce am fost aleasă eu?! Probabil, pentru că responsabilii au decis că, în aceste momente dure chiar și pentru domeniul nostru, e bine să preia gestiunea o persoană capabilă să dezvolte și să implementeze managementul crizei. Eu am realizat proiecte dificile, am promovat insistent brandul de țară și am fost, probabil, cea mai activă printre marii producători de vinuri. Concursul a fost unul transparent, nu are nimeni ce-mi reproșa. Contracandidații mei sunt oameni de succes, fiecare are o istorie în spate. În final însă șase din cei opt membri ai Comisiei au votat pentru mine”, ne-a spus noul director al ONVV, care a mai adăugat că vinul este, de fapt, un produs al dispoziției și vine în tandem cu bucatele consumate.
 
Precizăm că, Oficiul Național al Viei și Vinului este o instituție publică, creată în rezultatul implementării reformei legislative în sectorul vitivinicol. Printre obiectivele de bază ale ONVV se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești prin programul național și brandul național vinicol „Vinul Moldovei, o legendă vie”. Din 2016 până în prezent, director al ONVV a fost Gheorghe Arpentin.
AVEM MERE, N-AVEM PERE. Câți pomicultori din țară mai cultivă azi fructele delicioase și unde vând recolta
28 sep 2021
VINUL DEALCOOLIZAT ÎN ACELAȘI „PAHAR” CU CELE CARE CONȚIN TĂRIE. Ce trebuie să știe producătorii pentru a-l comercializa
28 sep 2021
ÎNTREBARE DE ZIUA MONDIALĂ A TURISMULUI: De ce nimeni nu promovează Naslavcea, un adevărat sat de munte?
27 sep 2021
CRISTINA FROLOV DEMISĂ DE LA ONVV. Există mai multe versiuni
27 sep 2021

DE LA MIMI - LA ONVV. Cine este noul director al Oficiului Național al Viei și Vinului, afli AICI

DE LA MIMI - LA ONVV

Cine este noul director al Oficiului Național al Viei și Vinului, afli AICI

DE LA MIMI - LA ONVV. Cine este noul director al Oficiului Național al Viei și Vinului, afli AICI

loading ...