VINURILE DIN REPUBLICA MOLDOVA CUCERESC COREEA DE SUD

28 nov 2023
Pe data de 27 noiembrie, în Seul, a avut loc o degustare exclusivă ce a adus împreună vinurile de la opt producători moldoveni: Asconi, Bostavan, Carpe Diem, Chateau Cristi, Gitana, Milestii Mici, Purcari, Radacini. Evenimentul a fost vizitat de importatori din Coreea de Sud și de influenceri, care au apreciat înalt calitatea excepțională a vinurilor noastre.
 
Această degustare din Seul reprezintă un succes obținut în urma prestigiosului eveniment comercial organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului cu suportul USAID Moldova, în cadrul căruia, am avut oaspeți din rândul cunoscătorilor și profesioniștilor din industria vinicolă din Coreea de Sud în luna octombrie, cu ocazia Zilei Naționale a Vinului.
 
Pe parcursul acestei vizite comerciale, importatorii și experții coreeni au avut ocazia să exploreze excelența producției de vinuri din Moldova și să identifice noi oportunități de colaborare și extindere a portofoliilor de vinuri în Coreea de Sud.
 
Amintim că Oficiul Național al Viei și Vinului a menționat anterior că acest eveniment dedicat Vinului Moldovei, este unul important și că sunt siguri că vinificatorii moldoveni se vor impune pozitiv pe piața de vinuri din Coreea de Sud și Asia.
 
loading ...