CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ: HortiTech - tehnologii digitale pentru businessul cu fructe și legume

22 mai 2023
Sisteme de irigare eficiente din punct de vedere economic și ecologic, tehnologii automatizate, inteligență artificială, drone, modele de business sustenabil, softuri de management integrat, instalații de generare a energiei ”verzi” sunt câteva dintre subiectele pe care le veți descoperi în cadrul Conferinței Internaționale: ”HortiTech: cele mai noi tehnologii digitale pentru businessul cu fructe și legume — oportunități pentru Moldova.” 

Evenimentul va avea loc pe data de 25 mai 2023, de la 9:00 la 17:15, la Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77, orașul Chișinău, Republica Moldova.

Conferința HortiTech reprezintă o posibilitate unică de a descoperi experiența Republicii Moldova în utilizarea tehnologiilor moderne, cât și tendințele și provocările internaționale din domeniu.

Totodată, în cadrul evenimentului participanții vor avea oportunitatea de a interacționa și crea conexiuni cu principalii furnizori de servicii digitale disponibili pe piață, datorită expoziției care va fi deschisă pe toată perioada evenimentului.

Experți locali și de talie mondială, practicieni și prestatorii de servicii în domeniul digitalizării agricole vor împărtăși atât experiența pozitivă, cât și provocările pe care le-au depășit în creșterea afacerilor agricole datorită utilizării mecanismelor de precizie, care contribuie la ajustarea sectorului agricol la standardele internaționale.

Pentru participare la conferință trebuie să vă înregistrați pe acest LINK.

Numărul de locuri este limitat, iar accesul la eveniment se va confirma individual.

Programul Conferinței:


 

Conferința este organizată de proiectul EastFruit în colaborare cu Federația Agricultorilor din Moldova (FARM), cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și a Organizației pentru Alimentație și Agricultură (FAO).

AGROMEDIA este partener media al evenimentului. Vom reveni ulterior cu mai multe detalii despre eveniment.
loading ...