VREȚI CIREȘE DIN PRIMA ROADĂ SOIUL MERSHANT? Vi le aduce “Fresh Time” direct la Chișinău. Află adresa unde AZI le găsești

29 jun 2021

Primele cireșe soiul Mershant, clasa premium, s-au copt! Compania   “Fresh Time” din Ordășei, Telenești este gata să se împartă cu toți doritorii, așa că azi după masa vine la Chișinău cu o cantitate de cca 500 kg. Se vor vinde la ladă, care are în jur de 5, 5 kg și va costa 120 lei.
 
Unde le găsiți? Pe Stradela Studenților 2/4 și comenzile nu au întârziat să apară. Cine n-ar vrea să guste fructele de soi italian, dar crescute în Moldova pe un teritoriu de 14-15 ha? Mai ales că, potrivit lui Dan Grebencea, cireșele au un diametru de 28-30 mm, dulci ca mierea și bune pentru orice vârstă!
 
Dl Grebencea a declarat pentru AGROMEDIA că nu au ieșit în stradă cu ele, ci vor pur și simplu să ofere și oamenilor buni din prima roadă din acest an.

“Lumea vrea să le cumpere. Nu sunt ultimele sorturi, noi abia am început recoltarea, pentru că avem sorturi târzii”, ne-a spus el.
 
În magazine, cireșele soiul Mershant vor fi disponibile ceva mai târziu, acum compania este antrenată în ambalarea fructelor. Rețelele de supermarketuri cu care are contract “Fresh Time” le vor ambalate în caserole a câte un kg, așa că nițică răbdare și ajung și pe rafturi.
 
Până atunci, azi după masă, mergând mai pe la umbră, luați un coș de lozie, un prosop alb (să le înveliți) și veniți la Stradela Studenților 2/4. Să ne povestiți și nouă cât de gustoase au fost!
Top știri

VIOREL ORLOVSCHI despre GLOBAL.G.A.P., prețul la mere și plantarea livezilor intensive

15 nov 2021

AVOCATUL DIANEI CRUDU: PLEDĂM NEVINOVAT! Dosarul va ajunge la CtEDO!

24 nov 2021

A DAT START AFACERII CU 4 STUPI DE ALBINE, ÎN PATRU ANI ARE O PRISACĂ DE 300 DE FAMILII

12 nov 2021

BAYER – lansează cel mai performant și stabil hibrid Dekalb DKC 5092 pe piața din Republica Moldova

24 nov 2021

COOPERAREA ÎN AGRICULTURĂ: SUCCESE ȘI EȘECURI

11 nov 2021
Din aceiași categorie

START VOT AGROBRANDS 2021! AGROMEDIA și VIP Magazin lansează, în premieră absolută, topul celor mai renumite branduri din agricultură

22 nov 2021

CRIZĂ DE RESURSE UMANE LA AIPA: Agenția propune o singură soluție. Care este, afli AICI

12 nov 2021

PRODUCĂTORII ȘI EXPORTATORII SUNT INVITAȚI LA SEMINARUL: Cerințe de piață și standarde de marketing pentru mere

05 nov 2021

STARTUL CAMPANIEI DE SCOATERE ȘI DISTRIBUȚIE A POMILOR ALTOIȚI DE NUC

29 oct 2021

VIZITĂ DE STUDIU PENTRU DEZVOLTAREA ZONELOR RURALE. Întrevederea are loc în contextul derulării Proiectului Twinning

26 oct 2021

VREȚI CIREȘE DIN PRIMA ROADĂ SOIUL MERSHANT? Vi le aduce “Fresh Time” direct la Chișinău. Află adresa unde AZI le găsești

VREȚI CIREȘE DIN PRIMA ROADĂ SOIUL MERSHANT? Vi le aduce “Fresh Time” direct la Chișinău

Află adresa unde AZI le găsești

VREȚI CIREȘE DIN PRIMA ROADĂ SOIUL MERSHANT? Vi le aduce “Fresh Time” direct la Chișinău. Află adresa unde AZI le găsești

loading ...