GRANT PENTRU PROIECTE DE INFRASTRUCTURĂ. Investiții în îmbunătățirea drumurilor rurale

03 aug 2023
 
IFAD a lansat apelul: Concurs pentru recepționarea cererilor de grant pentru finanțarea proiectelor de infrastructură (Investițiile în îmbunătățirea drumurilor rurale). Acest concurs reprezintă o oportunitate unică de a contribui activ la dezvoltarea durabilă a comunității rurale .
 
Valoarea grantului alocat este de 149 000 EUR pentru 3 km de drum și 50 de mici fermieri (prevăzuți pentru lungimea drumului de 3 km).
 
Lungimea drumului ar putea fi împărțită în mici subproiecte, în consecință, valoarea grantului pentru fiecare propunere de proiect și numărul de beneficiari/mici fermieri (SHF) vor fi calculate proporțional cu lungimea drumului.
 
Zona de implementare: – zonele rurale ale Republicii Moldova, aflate sub controlul Guvernului Republicii Moldova, inclusiv al Unității Teritoriale Autonome Găgăuzia, cu excepția entităților care sunt înregistrate și desfășoară activitatea în mediul urban.
 
Grup țintă – APL (Primaria) în asociere cu grupurile interesate de mici fermieri, Asociațiile Utilizatorilor de Apă (WUA), întreprinderile agricole formale la nivel de localitate.
 
TRTP finanțat de Fondul fiduciar al Fondului Internațional pentru Dezvoltarea Agricolă și Adaptarea Micilor Producători (Fondul ASAP) are ca obiectiv reducerea sărăciei și a emigrației din mediul rural prin sporirea rezilienței micilor fermieri la schimbările climatice.
 
Pentru detalii privind condițiile de participare, termenele limită și documentele necesare, accesați site-ul IFAD scrieți la adresa de email office@ucipifad.md sau apelați: 022 22 30 75.
loading ...