PROGRAM DE GRANTURI POST INVESTIȚIONALE „MANAGEMENTUL DURABIL AL TERENURILOR”

26 oct 2022
Atenție! 1 Noiembrie este ultima zi de depunere a dosarelor în cadrul Programului de granturi post investiționale „Managementul durabil al terenurilor”.

Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA) reamintește că în conformitate cu Ordinul MAIA nr. 167 din 4 octombrie 2022, în perioada 4 octombrie – 1 noiembrie curent, s-a dat start apelului de depunere a dosarelor în cadrul relansării Programului de granturi post investiționale „Managementul durabil al terenurilor”, a Proiectului „Agricultura Competitivă în Moldova” (MAC-P).

În acest context, amintim că la Programul de granturi pot participa: producătorii agricoli individuali, care sunt înregistrați în conformitate cu legislația Republicii Moldova, activează în sectorul agricol, au efectuat investiții eligibile și vor prezenta dovada co-finanțării din surse proprii.

Totodată, reamintim c㸠în cadrul Programului, se vor rambursa 30% din valoarea investiției eligibile, cu un plafon de 10 000 dolari SUA per producător agricol, informează AIPA.

Dosarele de aplicare la Programul de granturi post-investiționale se depun la sediile secțiilor/serviciilor teritoriale ale AIPA, din raza teritorială în care s-a efectuat investiția, de către solicitant sau reprezentantul legal al acestuia, în limita termenului specificat în apelul de depunere.

Notă: Detalii privind documentele necesare, precum și investițiile eligibile pot fi găsite în Manualul de alocare a granturilor al programului de granturi post-investiționale „Managementul durabil al terenurilor” sau accesați AICI.
 
loading ...