FONDUL DE SUBVENȚIONARE ÎN AGRICULTURĂ VA FI MAJORAT CU 600 DE MILIOANE DE LEI

21 feb 2023
Fondul de subvenționare în agricultură va fi majorat cu 600 de milioane de lei. Propunerea va fi examinată chiar la următoarea rectificare a bugetului de stat. Despre aceasta a anunțat premierul, Dorin Recean, în cadrul discuțiilor cu agricultorii din raionul Fălești.

Nu este suficient. Vom lucra mai departe să identificăm resurse pentru a le aloca în acest sens. În continuare, trebuie să identificăm resurse pentru a finanța proiecte de succes cum este „Satul European”.

Foarte multe vor fi vizite-surprize ca să ne asigurăm că lumea nu se pregătește pentru că vine prim-ministru, ca să putem să răspundem la întrebări. Obiectivul meu nu este să controlez pe cineva. Obiectivul meu este să aflu care sunt problemele și să găsim soluții. Ceea ce îmi arată mie experiența e că atunci când lumea e pe nepregătite este mai deschisă și problemele sunt mai la suprafață”, a mai spus Dorin Recean.

Întrebat despre demisiile de la Curtea Supremă de Justiție, șeful executivului a declarat că reforma justiției este cea mai dificilă, însă ea este fundamentală pentru un stat de drept.

Nimic, garantez, nimic nu ne va stopa ca această reformă să aibă loc. Dacă vom determina că aceasta este o mișcare de sabotaj, există alte instrumente pe care le vom aplica pentru a avea organele de autoguvernare funcționale și care mai departe să curețe sistemul, iar ca urmare să avem o justiție corectă, a mai spus premierul.
 
loading ...