https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.47 EUR
17.19 USD
0.23 RUB
4.20 RON
0.61 UAH
SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

01 jun 2020

Vești bune pentru cei care dezvoltă sau abia pun pe roate o afacere la sate. În perioada 1 iunie - 22 august, Agenția de Intervenție și Plăți Pentru Agricultură oferă posibilitate tuturor doritorilor să solicite subvenție în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural. Aceasta oportunitate se oferă persoanelor juridice și fizice. Prioritate vor avea proiectele de înființarea și renovarea atelierelor de întreținere a tehnicii și echipamentelor, atelierele de cizmărie, centrele de instruire și formare pentru însușirea profesiilor, dar și proiectele privind dezvoltarea și promovarea serviciilor și activităților de turism rural. 
 

Valoare subvenției oferite de stat va constitui 50% din valoarea totală a investiției, însă nu va fi mai mare de 1 milion de lei. Solicitanții de subvenții vor trebui să implementeze proiectul într-o localitate rurală și să prezinte o listă cu cheltuieli pentru lucrările prevăzute.
 

Cererile de acordare a subvențiilor vor fi examinae de către AIPA, iar verificarea finală a proiectelor va fi realizată de către o comisie de evaluare și selecție.

BANI pentru crescătorii de bovine, ovine și caprine. Află ce sume vor fi alocate anual per cap de animal
19 nov 2020
AIPA: PRODUCĂTORII AGRICOLI, CARE AU SUFERIT DE PE URMA CALAMITĂȚILOR NATURALE, AU BENEFICIAT DE COMPENSAȚII. Despre ce sumă e vorba, vezi AICI
18 nov 2020
S-AU GĂSIT BANI. Și ceilalți agricultori vor primi despăgubiri pentru culturile din prima grupă
28 oct 2020
AFACERI CU BANI DE LA STAT. Cine va beneficia de ajutor
27 oct 2020

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

loading ...