https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.11 EUR
17.44 USD
0.23 RUB
4.33 RON
0.62 UAH
SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

01 jun 2020

Vești bune pentru cei care dezvoltă sau abia pun pe roate o afacere la sate. În perioada 1 iunie - 22 august, Agenția de Intervenție și Plăți Pentru Agricultură oferă posibilitate tuturor doritorilor să solicite subvenție în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural. Aceasta oportunitate se oferă persoanelor juridice și fizice. Prioritate vor avea proiectele de înființarea și renovarea atelierelor de întreținere a tehnicii și echipamentelor, atelierele de cizmărie, centrele de instruire și formare pentru însușirea profesiilor, dar și proiectele privind dezvoltarea și promovarea serviciilor și activităților de turism rural. 
 

Valoare subvenției oferite de stat va constitui 50% din valoarea totală a investiției, însă nu va fi mai mare de 1 milion de lei. Solicitanții de subvenții vor trebui să implementeze proiectul într-o localitate rurală și să prezinte o listă cu cheltuieli pentru lucrările prevăzute.
 

Cererile de acordare a subvențiilor vor fi examinae de către AIPA, iar verificarea finală a proiectelor va fi realizată de către o comisie de evaluare și selecție.

UTIL PENTRU ZOOTEHNICIENI. MADRM lansează primul apel de depunere a cererilor pentru solicitarea plăților directe per cap de animal Ministerul
26 feb 2021
GRANTURI PENTRU APICULTORI. Cine va beneficia de suma de 700 mii dolari și unde le vor investi
18 feb 2021
ACADEMIA EXPORTATORULUI CU UN NOU CICLU DE INSTRUIRI. Câte companii participă și ce vor studia seminariștii
17 feb 2021
INSTRUIRE SMART: FNF a inițiat primul grup de tineri în cadrul programului UCIP-IFAD Moldova
15 feb 2021

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

SUBVEȚII ÎN AVANS PENTRU DEZVOLTAREA RURALĂ

loading ...