PENTRU PRIMA DATĂ ÎN MOLDOVA: GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURĂ

10 jun 2022
Este un eveniment unic, care este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor femei care aduc o contribuție semnificativă la dezvoltarea agriculturii din Republica Moldova.
Astfel, PRIAevents organizează unul dintre cele mai importante evenimente destinate agriculturii, dar si dezvoltării afacerilor femeilor din Republica Moldova. Gala va avea loc în data de 16 iunie 2022, la Digital Park, Chișinău, începând cu ora 9.30.

Totodată, în cadrul unui panel vor fi puse în discuții, alături de fermieri, autorități și companii conexe temele cele mai importante din domeniu, pentru a identifica cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare.

AGENDA EVENIMENTULUI

09.30-10.00 – Înregistrarea participanților

10.00 – 11.45 – Panel de dezbatere, teme importante pentru agricultura Moldovei.

Temele abordate: - Care este rolul statului si al organizațiilor sale pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători? - Care este bilanțul pentru 2021? Cum prevedem că va fi anul agricol 2022? - Cum ne putem pregăti din timp ca sa fie un 2022 cu mai multe rezultate? -Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă - Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede? - Ce domenii aleg doamnele din agricultură? - Ce sfaturi au pentru tinerelele care acum își aleg cariera sau își încep o afacere? - Cum susțin retailerii femeile în agricultură? - Ce provocări și ce oportunități sunt pentru femeile din agricultură în această perioadă? - Fondurile europene sau alte modalități de finanțare pentru femeile fermier - Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? - Cum sunt finanțate doamnele din agricultura care sunt la început de drum, micro și mijlocii, dar întreprinderile mari? - Cum se face pregătirea forței de munca în acest domeniu? - Rolul asociațiilor pentru femeile în agricultura - Cu ce provocări se confruntă femeile din agricultură? De ce au nevoie pentru ași crește afacerile? - Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? - Care este rolul cercetării? Dar al instituțiilor de învățământ?

11:45 - 12:30: Ceremonia PRIA GALA FEMEILOR ON AGRICULTURA MOLDOVEI

Pria Gala Femeilor în Agricultura din Republica Moldova reunește comunitatea agricolă moldovenească într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău. De această dată, în lumina reflectoarelor se vor afla doamnele care activează în agricultură și domenii conexe. Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Sunt apreciate, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerele fermiere, femeile din agricultură.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu, dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca voi. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

AGROMEDIA este partener media al evenimentului.

Accesați website-ul evenimentului: https://priaevents.ro/gala-femeilor-in-agricultura.../.
Pentru înregistrare, completați formularul: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-femeilor-in.../

PENTRU PRIMA DATĂ ÎN MOLDOVA: GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURĂ

PENTRU PRIMA DATĂ ÎN MOLDOVA: GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURĂ

PENTRU PRIMA DATĂ ÎN MOLDOVA: GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURĂ

loading ...