VA AVEA LOC PRIMA GALĂ A FERMIERILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA. Mai multe detalii, aflați AICI

15 sep 2022
PRIAevents, sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, AIPA-Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, având ca parteneri principali pe FinComBank, Kaufland Moldova, Smart Credit, Feodal, Federația Națională a Fermierilor FNF și partener media AGROMEDIA, invită toți doritorii să ia parte la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova.

Evenimentul este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă agriculturii din Moldova și care sunt exemple de urmat.

Mai mult, este cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din țară. Vor fi organizate dezbateri alături de fermieri, autorități și companii conexe, pentru a identifica cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar și oportunități pentru viitor.

Gala Fermierilor din Republica Moldova se va desfășura la data de 29.09.2022, începând cu ora 09:30, la Sala cu Orgă din Chișinău, o locație deosebită, emblematică din punct de vedere istoric și cultural.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume, în acest sens, și Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector.

Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru omenire și pentru economie. De aceea, vom răspunde la întrebările:
  • Cum putem crește agricultura Moldovei?
  • Cum putem ajuta fermierii?
  • Care sunt poveștile lor de succes?
  • Cu ce provocări se confruntă în această perioadă?
  • Ce oportunități își pot crea?
  • Cum putem digitaliza agricultura? De la procesul de cultivare, producție și apoi vânzare?
  • Cum putem exporta din Republica Moldova spre România sau spre alte țări?
 
AGENDA:
  • 09:30 – Înregistrarea participanților și Welcome Coffee
  • 10:00-11:45 – Panel online - Cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova?
Temele pe care le vom aborda: Ce măsuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători? Care este bilanțul pentru 2021? Cum prevedem că va fi anul agricol 2022? Cum ne putem pregăti din timp ca să fie un 2022 cu mai multe rezultate? Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă. Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede? Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultură în această perioadă? Fondurile europene sau alte modalități de finanțare pentru fermieri. Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Republica Moldova? Cum se face pregătirea forței de muncă în acest domeniu? Rolul asociațiilor și clusterelor agricole. Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile? Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?
 
  • 11:45 -12:45 – Decernarea premiilor
Premiile fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct dintr-o locație de top din Chișinău.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în această perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.
 
Acest proiect deosebit în Republica Moldova, care celebrează educația, face parte din seria evenimentelor unice, organizate în premieră de PRIAevents și partenerii săi în Republica Moldova.
 
Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de succes din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în România și în Republica Moldova!

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai apreciați lectori, fermieri cu povești de succes, autorități si companii conexe pentru agricultură. Haideți să îi sărbătorim împreună! 

Pentru participarea gratuită în sală, vă rugăm completați formularul aici.

VA AVEA LOC PRIMA GALĂ A FERMIERILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA. Mai multe detalii, aflați AICI

VA AVEA LOC PRIMA GALĂ A FERMIERILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA

Mai multe detalii, aflați AICI

VA AVEA LOC PRIMA GALĂ A FERMIERILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA. Mai multe detalii, aflați AICI

loading ...