METEO. Meteorologii prognozează timp frumos, cu aceleași valori termice pentru toată săptămâna

10 oct 2022
Vremea - trasă la indigo în toate cele 7 zile ale săptămânii. Meteorologii prognozează timp frumos, cu aceleași valori termice pentru toată săptămâna. Astfel, mercurul din termometre va oscila ziua între +15 - +20 de grade, iar noaptea, temperatura minimă a aerului va fi cuprinsă între +5 - +10 grade Celsius. Precipitații nu se prevăd, presiunea atmosferică – ridicată, vânt slab, până la moderat.

La Nord, în timpul zilei, maximele vor fi cuprinse între +15 - +18 grade, iar noaptea, meteorologii transmit +5, +8 grade Celsius.

La Centru, vom avea ziua +16 - +19 grade în termometre, iar minimele vor fi cuprinse între +6 - +9 grade Celsius.

La Sud, va fi cu un grad mai mult, +19 - +20 de grade ziua și +7 - +10 grade Celsius în timpul nopții.

Condițiile meteorologice pe parcursul perioadei au fost în fond favorabile pentru coacerea culturilor pomicole și strugurilor, cât și pentru recoltarea roadei culturilor agricole.

Ploile căzute izolat în decursul săptămânii au completat rezervele de umezeală productivă în sol și au îmbunătățit condițiile pentru pregătirea solului către semănatul culturilor de toamnă, dar și pentru creșterea și dezvoltarea acestora.

Culturile de toamnă. Gospodăriile agricole ale țării au continuat semănatul culturilor de toamnă. La semănăturile timpurii ale grâului de toamnă s-a semnalat răsărirea.

Culturile de primăvară. Gospodăriile agricole ale țării au efectuat recoltarea porumbului, florii-soarelui și sfeclei de zahăr.

Plantațiile multianuale și podgorii. Pe parcursul perioadei la culturile pomicole și vița de vie a continuat recoltarea roadei.

METEO. Meteorologii prognozează timp frumos, cu aceleași valori termice pentru toată săptămâna

METEO

Meteorologii prognozează timp frumos, cu aceleași valori termice pentru toată săptămâna

METEO. Meteorologii prognozează timp frumos, cu aceleași valori termice pentru toată săptămâna

loading ...