TRACTORUL ANULUI 2023. Cine sunt marii câștigători în această competiție, aflați AICI

16 nov 2022
Câștigătorii TotY 2023 au fost desemnați în cadrul EIMA International! Mult-așteptata finală a noii ediții Tractor of the Year 2023 (TotY), importantul eveniment care răsplătește cele mai inovatoare tractoare de pe piața europeană, s-a încheiat.

Cea de-a 45-a ediție a expoziției mondiale de mașini agricole a avut loc în centrul expozițional, la Bologna, în perioada 9-13 noiembrie 2022, și se impune ca un eveniment de top pe scena internațională cu un număr extraordinar de 327.100 de vizitatori, anunță AGROMEDIA, cu referire la eima.it.

Succesul EIMA confirmă interesul tot mai mare pentru tehnologiile agricole de nouă generație pentru a satisface nevoile alimentare ale unei populații globale care va crește cu aproape un miliard în următorii zece ani,  a declarat președintele FederUnacoma Alessandro Malavolti.

Potrivit revista-ferma.ro, pe parcursul unui an, cei 25 de membri ai juriului, anume jurnaliști experți în mecanizare agricolă, care reprezintă același număr de magazine specializate de pe întreg continentul european, s-au angajat să studieze, să observe și să evalueze cele mai inovatoare și mai performante tractoare de pe piață.

În iunie, juriul s-a întrunit pentru prezentarea candidaților, iar în septembrie, pentru testarea pe teren a noutăților, selectând în acest mod finaliștii. Bineînțeles, aceasta nu a fost o sarcină ușoară dacă luăm în considerare nivelul de concurență extraordinar de înalt, cu ridicarea de la an la an a ștachetei în ceea ce privește tehnologia și inovația, și rivalitatea dintre cei mai importanți producători mondiali.

În cadrul evenimentului, producătorii și-au prezentat tractoarele concurente. Ulterior, pe întreaga perioadă a lunii septembrie, juriul a avut posibilitatea de a testa tractoarele pe teren. Așadar, ceremonia de premiere de astăzi reprezintă ultima etapă a acestui periplu de un an. Felicitările mele câștigătorilor celor 4 premii TotY 2023, a menționat Fabio Zammaretti.

Evenimentul Tractor of the Year (Tractorul anului) este „locul” în care se descoperă și se sărbătorește viitorul mecanizării agricole, unde tractoarele și echipamentele acestora sunt în centrul atenției.

În urma jurizării, competiția și-a desemnat marele câștigător, dar și câștigătorii pe categorii, după cum urmează:

      1. Tractorul anului 2023: Fendt cu modelul FENDT 728 VARIO      2. Cele mai bune utilitare 2023: McCormick cu modelul X6.414 P6-Drive      3. Cel mai bun din categoria Specializate 2023: New Holland cu modelul T4.120 F      4. TotY sustenabil 2023: JCB cu modelul JCB FASTRAC 4220 iCONSuntem foarte satisfăcuți că, și în acest an, provocarea pentru cele 4 premii TotY a fost foarte intense. Per ansamblu, juriul a evaluat 16 tractoare de la 13 mărci diferite, unele dintre care fiind debutante în cadrul acestei competiții. Periplul de evaluare a început în luna iunie a acestui an, odată cu lansarea evenimentului „Let the Challenge Begin, a comunicat Fabio Zammaretti, Președintele Tractor of the Year.

Ceremonia de premiere s-a desfășurat în cadrul EIMA, târgul internațional dedicat utilajelor agricole. Expoziția este un eveniment bienal creat în 1969 de FederUnacoma, Federația Italiană a Producătorilor de Mașini Agricole și organizat de divizia de servicii a federației, FederUnacoma Surl, în colaborare cu BolognaFiere.

Potrivit organizatorilor, următoarea ediție EIMA se va desfășura în perioada 6-10 noiembrie 2024.

TRACTORUL ANULUI 2023. Cine sunt marii câștigători în această competiție, aflați AICI

TRACTORUL ANULUI 2023

Cine sunt marii câștigători în această competiție, aflați AICI

TRACTORUL ANULUI 2023. Cine sunt marii câștigători în această competiție, aflați AICI

loading ...