PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea săptămâna aceasta

07 feb 2022
Săptămâna aceasta vom avea temperaturi de până la +12 grade pe timp de zi, iar noaptea vom avea minime de până la -3 grade Celsius.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS) pentru perioada 07-13 februarie, vremea va fi stabilă. Se anunță pentru zilele de Luni, Marți, Miercuri precipitații ușoare.

Pe 07 februarie, în Chișinău vom avea temperaturi de până la + 9 grade. La nord, temperaturile vor fi de +5 grade, la sudul Moldovei +9 grade, iar în raioanele de centru mercurul din termometre va oscila între +6 și + 8 grade Celsius, anunță meteorologii.Dacă locuiți în zona de Centru, meteorologii vă oferă următoarea prognoză meteo:

marți: +8 +5, miercuri: +7 +10, joi: +9 +11. De vineri, temperaturile încep să scadă: +7 +11, iar sâmbătă și duminică mercurul termometrelor va indica +1 +6. Pe timp de noapte, toată săptămâna se vor înregistra temperaturi de până la +5 -1.

Pentru cei din raioanele de Nord ale țării, desenul magic pe final de iarnă  va fi accentuat de următoarele nuanțe meteorologice:

marți : +4 +4 ziua, iar noaptea -2..+1, miercuri: +1 -2, joi: +2 -5. Apoi vine vineri cu – atenție! – temperaturi de +10 ziua și 0 grade Celsius noaptea. Sâmbătă și duminică scade temperatura cu  3 grade ziua și vom avea +2+5, noaptea, se vor înregistra -3 grade.
 
Am ajuns în zona de Sud a țării. Săptămâna începe cu temperaturi generoase de +9 +6 ziua, iar noaptea termometrele vor indica 0 grade. Marți și miercuri, sinopticienii prognozează +9 +7, joi avem +8 ziua și 0 noaptea, vineri vremea va oscila între +12+9 ziua și cu trei grade mai frig noaptea. În weekend, fiți mai buni și acceptați temperaturile de +7+4 grade Celsius.

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea săptămâna aceasta

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea săptămâna aceasta

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea săptămâna aceasta

loading ...