IEFTINIRI LA POMPĂ. Prețul motorinei coboară sub 26 de lei. Cât vor costa carburanții mâine, vedeți AICI

26 sep 2022
Începem săptămâna cu prețuri mai mici la carburanți. Agenția pentru Reglementare  în Energetică a afișat prețurile plafon pentru ziua de marți, 27 octombrie.

Astfel, mâine, motorina va coborî sub pragul de 26 de lei și va costa 25,81 lei, cu 21 de bani mai puțin decât azi. Benzina, deși nesemnificativ, se ieftinește și ea cu 0,05 bani și va costa 24,02 lei.

Potrivit ANRE, scăderea cotațiilor la petrol și la produsele derivate înregistrată la bursele internaționale este resimțită constant pe plan intern, fapt ce se datorează reglementărilor aplicabile modalității de calculare a prețurilor la carburanți în baza cotațiilor Platts.

Prin urmare, comparativ cu valorile maximale din luna iunie, benzina COR 95 a ajuns să fie comercializată cu circa 10 lei/litru mai puțin, iar motorina cu 6,65 lei/litru.

Micșorările respective se datorează exclusiv diminuării cotațiilor Platts, care în cadrul ultimii sesiuni au ajuns sub nivelul de 800 de $/tona la benzină și sub 1000 de $/tona la motorină, informează Agenția.

IEFTINIRI LA POMPĂ. Prețul motorinei coboară sub 26 de lei. Cât vor costa carburanții mâine, vedeți AICI

IEFTINIRI LA POMPĂ

Prețul motorinei coboară sub 26 de lei

Cât vor costa carburanții mâine, veedeți AICI

IEFTINIRI LA POMPĂ. Prețul motorinei coboară sub 26 de lei. Cât vor costa carburanții mâine, veedeți AICI

loading ...