METEO. Cum va fi vremea de revelion, vedeți AICI

25 dec 2023
Începem ultima săptămână din an cu lapoviță la Briceni și +13 grade în termometre la Cahul. Temperaturile pozitive vor caracteriza toată această săptămână. Mercurul va coborî mai jos de 0 grade doar pe timp de noapte, la Nord. Astfel, maximele zilei se vor situa între +5, +10 grade Celsius. Marți, va fi cel mai cald: +10, +15 grade Celsius. Noaptea, vom avea -3, +5 grade Celsius. Cum va fi vremea în Moldova în ultima săptămână din acest an, vedeți mai jos.
 
La Nord, luni se prognozează lapoviță, iar marți vor fi +10 grade Celsius. În rest, ziua vom avea +5, iar pe timp de noapte vor fi -3, 0 grade Celsius.
 
La Centru, marți ne bucurăm de +11 grade în termometre. Pe parcursul săptămânii, vor fi +8 grade Celsius. Noaptea, termometrele vor indica +1, +4 grade Celsius.
 
La Sud, se vor înregistra temperaturi primăvăratice de +13, +15 grade la început de săptămână. Ulterior, mercurul coboară până la +10 grade Celsius. Pe parcursul nopții, vor fi +5 grade Celsius.
 
Culturile de toamnă se vor afla în fond în stare de repaus vegetativ, temperaturile ridicate vor favoriza vegetația slabă a acestora în orele diurne. Pomicultorii se pregătesc să înceapă lucrările de tăiere în livezi.
loading ...