NICIO ZI CU PLOI. Vine vara înapoi?! Află prognoza meteo pentru următoarea săptămână

06 sep 2021
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru săptămâna 6-12 septembrie vreme caldă, fără precipitații și vânturi puternice. Deși toamna s-a înfățișat regină și anunța că își intră în drepturi, se pare că vara nu se lasă dusă. Probabil, mai are ceva a ne spune.În raioanele de Centru meteo debutează în următoarele șapte zile cu +19 grade Celsius, temperatură la care se mai adaugă marți, miercuri și joi alte patru grade și vom avea +23 grade Celsius. În restul zilelor, vara parcă ne spune adio, dar mai rămân – maximele termice vor ajunge până la +25 grade. Și nici urmă de nori cu ploi.

Chiar și la Nord vor fi condiții meteo favorabile pentru recoltarea roadei din această perioadă. Sinopticienii prognozează pentru azi +17 grade Celsius, apoi promit o creștere a temperaturii de la +20 până la +22 grade Celsius.

Să vedem ce se anunță la Sud. Vremea pornește cu dreptul, mai exact, cu +22 grade, apoi, aidoma unei tranzacții valutare, trece prin punctul de +22 grade Celsius, își ia un cashback marți, când mercurul din termometre va indica +25 grade. Miercuri și joi aplică un sell și ajunge la +25 grade Celsius, iar până la finele săptămânii ne oferă un buy – temperaturi de +27 grade Celsius.

Imagine: gorjeanul.ro

 
loading ...