https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.11 EUR
17.44 USD
0.23 RUB
4.33 RON
0.62 UAH
OCTOMBRIE SE RĂCEȘTE. Săptămâna începe cu înghețuri

OCTOMBRIE SE RĂCEȘTE. Săptămâna începe cu înghețuri

19 oct 2020

Se pare că toamna își intră cu adevărat în drepturi și aduce gerul treptat. Așa cum au anunțat încă de săptămâna trecută meteorologii, în după amiaza zilei de astăzi se vor înregistra înghețuri.
 

La ora 15:25 intră în vigoare Codul Galben, iar pe parcursul nopții și dimineața, la suprafața solului se prevăd valori de -1 și -3 grade Celsius, iar temperatura aerului va fi izolat de -1 și -2 grade Celsius. Până atunci însă, în nordul țării pe parcursul zilei se așteaptă maxime cuprinse între 12 și 15 grade, în centru vor fi între 13 și 16 grade, iar la sud termometrele vor indica de la 14 la 17 grade Celsius. Vântul va sufla slab din nord-vest și presiunea atmosferică va fi ridicată. Aceleași temperaturi se vor menține și marți. De miercuri, timpul se încălzește ușor, iar maximele vor ajunge până la 22 de grade Celsius pe timp de zi. Totodată, în următoarele zile nu se așteaptă ploi.

GHIDUL TRASEELOR TURISTICE FORESTIERE, ACCESIBIL ACUM! Ce cuprinde acesta și când vom avea în R. Moldova ecoturism
26 feb 2021
AGRICULTURA PERFORMANTĂ IMPOSIBILĂ FĂRĂ IRIGARE. A avut loc cea de-a VII-a ediție a conferinței Asociațiilor Utilizatorilor de Apă pentru Irigații
25 feb 2021
CINE A SPUS CĂ AGRICULTURA NU E PENTRU FEMEI? Vino la târgul din 6 și 7 martie să le cunoști afacerea și produsul plin de suflet!
25 feb 2021
SCENĂ PENTRU PROMOVAREA AGRICULTORILOR DE LA NORD. Expo-târgul de la Bălți și-a deschis ușile
25 feb 2021

OCTOMBRIE SE RĂCEȘTE. Săptămâna începe cu înghețuri

OCTOMBRIE SE RĂCEȘTE

Săptămâna începe cu înghețuri

OCTOMBRIE SE RĂCEȘTE. Săptămâna începe cu înghețuri

loading ...