REACȚIA TRANSOIL la acuzațiile aduse de unii deputați în problema scumpirii pâinii: „Politicienii să găsească alte teme pentru PR”

14 mai 2021

După ce Partidul Acțiune și Solidaritate a lansat acuzații grave la adresa companiei “Transoil”, acuzând-o că e singura vinovată de majorarea prețului la pâine, holdingul a venit cu o reacție.
 
“Holdingul “Transoil” constată că, în contextul apropierii alegerilor parlamentare anticipate, se întețesc atacurile în adresa grupului de companii din partea anumitor politicieni. Noi înțelegem interesul politicienilor de a acumula puncte electorale suplimentare din contul diferitor tipuri de scandaluri, dar declarăm cu toată responsabilitatea că nu vom permite implicarea holdingului în jocuri politice”, se arată în declarație.
 
“Transoil” mai menționează că “toată activitatea noastră are la bază litera legii. Mai mult, holdingul întotdeauna s-a străduit să țină cont nu doar de interesele proprii, ci și de interesele producătorilor moldoveni, și a țării în general. În toți acești ani noi am creat locuri de muncă, am participat la asigurarea securității alimentare a țării, am achitat impozite în bugetul țării și am contribuit la buna imagine a Moldovei peste hotare. O asemenea politică vom continua să implementăm, de aceea chemăm politicienii să găsească alte teme pentru PR și să nu speculeze pe activitatea absolut corectă și legală a holdingului. În caz contrar, vom fi nevoiți să apelăm la toate mijloacele legale pentru a proteja reputația holdingului și a conducerii acestuia”, se spune în declarația “Transoil”.
 
loading ...