UN VIZITATOR MAI PUȚIN OBIȘNUIT: S-AU POMENIT CU ȘARPELE ÎN OFICIU

04 mai 2023
Angajații unei companii din Bălți s-au pomenit cu un oaspete nepoftit: un șarpe. Oamenii nu s-au aventurat să-l prindă de sine stătător și au apelat la salvatori, care au evacuat reptila.

În după amiaza zilei de 03 mai, salvatorii din cadrul Direcției regionale căutare-salvare nr.2 a IGSU au avut o misiune specială în municipiul Bălți. Un echipaj de pompieri a fost alertat pentru a evacua un șarpe din interiorul unui oficiu situat pe strada Kiev nr.112 a.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:33. Ajunși la fața locului, aceștia au mers în recunoaștere, depistând reptila în incinta unei încăperi. Salvatorii au evacuat cu grijă șarpele, fără a-l trauma sau speria. Asigurându-se că nu există nici un pericol, la încheierea misiunii, șarpele a fost dus într-o fâșie forestieră și lăsat la libertate.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează: în cazuri similare, oamenii sunt rugați să nu intervină de unii singuri, dar să solicite asistența specialiștilor apelând Serviciul 112.
loading ...