https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.27 EUR
17.88 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
VARA SE LASĂ AȘTEPTATĂ. Află ce temperaturi vom avea în următoarea săptămână

VARA SE LASĂ AȘTEPTATĂ. Află ce temperaturi vom avea în următoarea săptămână

14 jun 2021

Una caldă, alta rece – cam așa au fost zilele de până acum. Una cu soare, alta cu ploi și cu un cer traversat de curcubeu surprins din diverse unghiuri în timp ce urmăream cum norii vin și pleacă. Se pare că în săptămâna 14-20 iunie vom fi jucați în continuare la alba-neagră, pentru că temperaturile estivale vin din nou la pachet cu ploi. Cel puțin, asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, prognoze care ar trebui acceptate cu o marjă de eroare, pentru că timpul devine tot mai incert.
 
La Centru, săptămâna începe cu +18 +13 grade Celsius și ploi. În următoarele zile, temperaturile vor ajunge de la 22 la 26 grade ziua, noaptea maximele fiind de până la +14 grade. Vineri s-ar putea să asistăm la averse cu descărcări electrice, sâmbătă ne va coperi un cer noros, iar duminică – aversele cu tunete și fulgere se vor repeta la bis.
 

La Nord, cer noros și ploi toată săptămâna, cu temperaturi cuprinse între 19 și 25 grade Celsius ziua și +8 +16 noaptea.
 
Raioanele din Sudul țării vor cădea și ele sub incidența ploilor de la început de vară. Și aici, cer noros, ploi și averse cu descărcări electrice în toate cele șapte zile. Temperatura maximă se va înregistra la sfârșit de săptămână, când sunt anunțate +27 grade Celsius. Începând de azi, când sunt prognozate +20 grade, termeperaturile vor fi în creștere. Cel mai indicat sfat ar fi să luați cu voi, indiferent unde mergeți, umbrela. Iar vara vine ea, că doar n-o fugi la nesfârșit de noi!
DOCTORUL CARE DĂ VIAȚĂ LAPTELUI ȘI-L TRANSFORMĂ-N CAȘCAVAL. Afacerea lui Gheorghe Guzun a ajuns peste hotare
02 aug 2021
NOILE TEHNOLOGII DE POST-RECOLTARE A FRUCTELOR AU TRECUT NISTRUL. Cine este fermierul care le aplică
02 aug 2021
ULTIMA LUNĂ DE VARĂ VINE CU GUST DE... FURTUNĂ. Prognoza meteo pentru următoarea săptămână
02 aug 2021
„AGROCEREALE” ARE UN NOU PREȘEDINTE. Cine este proaspătul șef ales de Adunarea Generală a Asociației afli AICI
30 jul 2021

VARA SE LASĂ AȘTEPTATĂ. Află ce temperaturi vom avea în următoarea săptămână

VARA SE LASĂ AȘTEPTATĂ

Află ce temperaturi vom avea în următoarea săptămână

VARA SE LASĂ AȘTEPTATĂ. Află ce temperaturi vom avea în următoarea săptămână

loading ...