METEO. Cum va fi vremea în Moldova în următoarele 7 zile? AICI

10 jul 2023
În următoarele zile, vremea nu va suporta mari schimbări. Caracterul instabil se menține. Pe parcursul săptămânii, sunt posibile averse de ploaie cu descărcări electrice și intensificări ale vântului. Nopțile vor fi puțin mai răcoroase, cu temperaturi de +15, +20 de grade Celsius. În timpul zilei, la Briceni vor fi +27 de grade, la Chișinău - +30, iar la Cahul - +32 de grade Celsius. Vremea în Moldova, vedeți mai jos.

La Nord, marți, joi și vineri va ploua. Valorile termice vor oscila ziua între +26 și +27 de grade Celsius. Pe parcursul nopții, se vor înregistra minime de +13, +15 grade Celsius.

La Centru, în timpul zilei maximele vor fi de +30, +33 de grade Celsius. Noaptea, vor fi +16, +18 grade Celsius. Ploi sunt prognozate pentru marți și joi.

În raioanele din sudul țării, se vor înregistra maxime de +30, +34 de grade Celsius. Pe parcursul nopții, vor fi +18, +20 de grade. Marți, posibil să plouă.COD GALBEN!

Potrivit SHS, în legătură cu viitura pluvială, în cursul superior al Bazinului Hidrografic al râului Prut (Ucraina), în intervalul 09-12 iulie, pe sectorul: satul Criva - orașul Costești va continua creșterea nivelului apei.

Creșterea totală va constitui 1.8-2.8 m, față de nivelul din 08 iulie (ora 08:00). Este posibilă ieșirea apei în luncă și inundarea terenurilor agricole din raioanele Briceni și Edineț.
 
loading ...