CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE. Experiența producătorului Alexei Chiriac

31 jul 2020
Seceta este dușmanul culturilor agricole, iar în acest an și-a arătat mai mult ca niciodată cât de distrugătoare poate fi. Zeci de fermieri au rămas fără grâu și alte culturi din cauza insuficienței de apă. Tocmai din această cauză, compania ADAMA vine cu soluții eficiente pentru antreprenorii moldoveni. Unul din clienții companiei, Alexei Chiriac care face agricultură mai bine de 22 de ani, s-a convins de calitatea produselor de la ADAMA, datorită rezultatelor obținute. Antreprenorul produce sfeclă de zahăr, grâu, porumb, orz și alte culturi pe cele 9 700 de hectare de teren pe care le prelucrează.

 “Am început activitatea încă în 1988. Am avut ani diferiți. Unii au fost mai rodnici, dar am avut și secetă, diverse probleme. Mai bine de 10 ani colaborăm cu ADAMA. Am început să folosim preparate la sfecla de zahăr. Unul din produsele pe care le utilizăm este Goltix, ne ajută să obținem roadă bună la sfecla de zahăr. În ultimii ani mai folosim și insecticidele de la ADAMA. La fel, folosim ierbicidele împotriva ambroziei. Am avut mulți ani problema să scoatem ambrozia din culturi și doar datorită la produselor de la ADAMA am rezolvat foarte bine”, a povestit Alexei Chirac, antreprenor.

Într-un an atât de greu, când unii agricultori au strâns și 400 de kilograme de grâu la hectar, sunt fermieri cărora nu le-a fost frică să testeze produse noi. Acum, sunt mulțumiți de roadele obținute.

Împreună cu ADAMA am plantat un lot demonstrativ de grâu. Am folosit un ierbicid toamna, iar primăvara acesta s-a reactivat și nu am mai folosit nimic în această parcelă. Grâul a vegetat fără stres și cred că acest preparat nu trebuie să fie de viitor, ci de prezent. Recomand cu toată încrederea!”, a spus agricultorul Alexei Chiriac.

Produsele sunt recomandate și de către agronomi, cei care cunosc cel mai bine problemele culturilor agricole.
Am testat și putem să le recomandăm și altor fermieri produsele ADAMA, deoarece sunt eficiente, sunt produse foarte bune. Am lucrat cu “Goltix” la sfecla de zahăr și rezultatele sunt extraordinare”, a menționat agronomul Victor Chiriac.

 “Am demonstrat încă o dată acțiunea produselor de uz fitosanitar de la ADAMA. Cultura de grâu nu a fost oprită în creștere. Sperăm la rezultate bune”, a declarat Sergiu Panuța, manager tehnic ADAMA.

Compania ADAMA a câștigat încrederea agricultorilor moldoveni datorită produselor de calitate pe care le oferă. Mai multe informații despre produsele de la ADAMA și modul în care au fost aplicate pentru obținerea unei culturi sănătoase de grâu și sfeclă de zahăr, urmăriți în materialul video.

CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE. Experiența producătorului Alexei Chiriac

CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE

Experiența producătorului Alexei Chiriac

CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE. Experiența producătorului Alexei Chiriac

loading ...