CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE. Experiența producătorului Alexei Chiriac

31 jul 2020
Seceta este dușmanul culturilor agricole, iar în acest an și-a arătat mai mult ca niciodată cât de distrugătoare poate fi. Zeci de fermieri au rămas fără grâu și alte culturi din cauza insuficienței de apă. Tocmai din această cauză, compania ADAMA vine cu soluții eficiente pentru antreprenorii moldoveni. Unul din clienții companiei, Alexei Chiriac care face agricultură mai bine de 22 de ani, s-a convins de calitatea produselor de la ADAMA, datorită rezultatelor obținute. Antreprenorul produce sfeclă de zahăr, grâu, porumb, orz și alte culturi pe cele 9 700 de hectare de teren pe care le prelucrează.

 “Am început activitatea încă în 1988. Am avut ani diferiți. Unii au fost mai rodnici, dar am avut și secetă, diverse probleme. Mai bine de 10 ani colaborăm cu ADAMA. Am început să folosim preparate la sfecla de zahăr. Unul din produsele pe care le utilizăm este Goltix, ne ajută să obținem roadă bună la sfecla de zahăr. În ultimii ani mai folosim și insecticidele de la ADAMA. La fel, folosim ierbicidele împotriva ambroziei. Am avut mulți ani problema să scoatem ambrozia din culturi și doar datorită la produselor de la ADAMA am rezolvat foarte bine”, a povestit Alexei Chirac, antreprenor.

Într-un an atât de greu, când unii agricultori au strâns și 400 de kilograme de grâu la hectar, sunt fermieri cărora nu le-a fost frică să testeze produse noi. Acum, sunt mulțumiți de roadele obținute.

Împreună cu ADAMA am plantat un lot demonstrativ de grâu. Am folosit un ierbicid toamna, iar primăvara acesta s-a reactivat și nu am mai folosit nimic în această parcelă. Grâul a vegetat fără stres și cred că acest preparat nu trebuie să fie de viitor, ci de prezent. Recomand cu toată încrederea!”, a spus agricultorul Alexei Chiriac.

Produsele sunt recomandate și de către agronomi, cei care cunosc cel mai bine problemele culturilor agricole.
Am testat și putem să le recomandăm și altor fermieri produsele ADAMA, deoarece sunt eficiente, sunt produse foarte bune. Am lucrat cu “Goltix” la sfecla de zahăr și rezultatele sunt extraordinare”, a menționat agronomul Victor Chiriac.

 “Am demonstrat încă o dată acțiunea produselor de uz fitosanitar de la ADAMA. Cultura de grâu nu a fost oprită în creștere. Sperăm la rezultate bune”, a declarat Sergiu Panuța, manager tehnic ADAMA.

Compania ADAMA a câștigat încrederea agricultorilor moldoveni datorită produselor de calitate pe care le oferă. Mai multe informații despre produsele de la ADAMA și modul în care au fost aplicate pentru obținerea unei culturi sănătoase de grâu și sfeclă de zahăr, urmăriți în materialul video.
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022

TOPUL CELOR MAI RECOMANDATE VINURI PENTRU ANUL 2022: Vezi aici lista din zece branduri

10 jan 2022
Din aceeași categorie

SEMĂNATUL DIRECT SAU SISTEMUL FĂRĂ LUCRĂRI ALE SOLULUI

27 jan 2022

SCADE PREȚUL GRÂULUI? Datele noului raport USDA și situația pe piața mondială

18 jan 2022

STAREA CULTURILOR AGRICOLE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ: Ce spun fermierii din diferite regiuni ale țării

17 jan 2022

TEREOS AR PUTEA IEȘI DE PE PIAȚA ROMÂNIEI: Motivul prezentat de compania care este al doilea mare producător de zahăr din lume

14 jan 2022

FERMIERII DIN CRIULENI: 850 ha de porumb au rămas în câmp. Recoltatul în plină iarnă continuă

04 jan 2022

CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE. Experiența producătorului Alexei Chiriac

CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE

Experiența producătorului Alexei Chiriac

CHIAR ȘI ÎN ANI SECETOȘI PUTEȚI OBȚINE REZULTATE BUNE. Experiența producătorului Alexei Chiriac

loading ...