ELIZAVETA BREAHNĂ – noul director interimar al ONVV

26 oct 2021
Astăzi, 26 octombrie, în cadrul unei ședințe, echipa Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV) a făcut cunoștință cu noul  director interimar al instituției. Este vorba de Elizaveta Breahnă, cea care va deține funcția de director interimar până la organizarea concursului pentru selectarea directorului general.
 
Elizaveta Breahnă a fost prezentată echipei ONVV de către Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Sergiu Gherciu. În acest sens, oficialul i-a urat succes directorului interimar și a subliniat necesitatea continuării reformelor din sector.
 
„Pentru comunitatea vitivinicolă ați devenit o personalitate notorie, cu o reputație ireproșabilă în sfera vinificației. Vă doresc să aveți o colaborare productivă cu echipa ONVV și să dezvoltați împreună un trend ascendent al activității instituției”, a subliniat Sergiu Gherciu.
 
Totodată, Secretarul de Stat al MAIA mizează pe implicarea fiecărui angajat în scopul dezvoltării sectorului vitivinicol într-o manieră coordonată și sustenabilă.
 
Elizaveta Breahnă a venit, la rândul său, cu un mesaj. Mai mult, directorul interimar al ONVV a menționat că va depune tot efortul în vederea creării premiselor necesare dezvoltării sectorului.
 
„Colectivul ONVV este format din specialiști responsabili și conștiincioși, cu atitudine pro-activă. Sper în continuare să avem sprijinul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare pentru a înregistra noi performanțe atât pe plan național, cât și internațional.

Ne propunem să creștem volumul vânzărilor, să sporim competitivitatea, astfel încât vinurile autohtone să devină un simbol al calității, în pofida tuturor intemperiilor și crizelor”, a declarat Elizaveta Breahnă.
 
AGROMEDIA amintește că, funcția de Director al Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV) a fost deținută anterior de Cristina Frolov.

Cristina Frolov a fost demisă din funcția de director al ONVV după ce, pe data de 16 septembrie 2021, ministrul Agriculturii Viorel Gherciu a semnat ordinul prin care constată nulitatea ordinului prin care Frolov a fost numită la șefia instituției publice, ce susține industria viti-vinicolă.

Sursa foto: http://wine-and-spirits.md
Top știri

Hibridul Buckfast - un pericol pentru viitorul apiculturii. Care sunt cele mai bune regine, aflați AICI

24 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022
Din aceeași categorie

DELICII GASTRONOMICE, DEGUSTĂRI DE VIN, MASTERCLASSURI ȘI MULTE SURPRIZE. Toate acestea – duminică, la „DeVin&DeGust”

25 mai 2022

CE VINURI DEOSEBITE VEI PUTEA SAVURA LA „DEVIN&DEGUST”? Cunoaște specificul vinurilor din regiunea cu Indicație Geografică Protejată „Codru”

23 mai 2022

SAVUREAZĂ VINURILE CU IGP LA FESTIVALUL „DEVIN&DEGUST”

18 mai 2022

VINURILE MOLDOVENEȘTI, LA RO WINE – INTERNAȚIONAL WINE FESTIVAL OF ROMÂNIA

17 mai 2022

VINIFICATORII MOLDOVENI, PREZENȚI LA CEA MAI MARE EXPOZIȚIE DE VINURI DIN EUROPA

16 mai 2022

ELIZAVETA BREAHNĂ – noul director interimar al ONVV

ELIZAVETA BREAHNĂ – noul director interimar al ONVV

ELIZAVETA BREAHNĂ – noul director interimar al ONVV

loading ...