GRANTURI PENTRU FERMIERI. USAID va oferi în total $250.000 pentru proiecte investiționale

09 dec 2022
Ai o idee inovatoare în domeniul agricultură, industrie ușoară, turism sau TIC care poate aduce o schimbare reală și contribui la dezvoltarea regională?

Proiectul USAID pentru Dezvoltare Economică, Guvernanță și Creștere Antreprenorială (EDGE) îți egalează investiția cu un grant de până la $50.000 pentru a-ți transpune ideea în realitate.

În cadrul acestei inițiative regionale, candidații din Moldova, Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia și Ucraina pot solicita granturi pentru proiecte în care sunt implicate cel puțin două țări din cele menționate cu scopul de a crea parteneriate și a contribui la dezvoltarea economică durabilă și inclusivă.

EDGE va oferi în total $250.000 pentru proiectele implementare în perioada 17 mai 2023 - 16 mai 2024 și cu durata de 6-12 luni, cu granturi individuale de până la $50.000.

Data limită pentru depunerea solicitărilor: 30 decembrie 2022

Mai multe informații vedeți aici: https://bit.ly/3ixgWzY

EDGE este un proiect regional al USAID pentru Europa și Eurasia, cu durata de 5 ani, care are scopul de a contribui la creșterea economică durabilă și de a sprijini integrarea interregională și euro-atlantică. EDGE își propune să conecteze actorii din sectorul economic din mai multe țări pentru a promova cooperarea privind problemele comune.
loading ...