TINERII DIN STÂNGA NISTRULUI AU ȘANSA DE A-ȘI LANSA PROPRIA AFACERE. Detalii despre grantul oferit de UE

20 jan 2022

Programul UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană, implementat de către PNUD (EU-CBM 5), anunță concurs de selectare a 12 tineri antreprenori, care vor primi asistență în crearea sau dezvoltarea propriei afaceri. Concursul este parte a proiectului de suport în afaceri pentru tinerii antreprenori „Start pentru Tineri Plus”, administrat de Camera de Comerț și Industrie de la Tiraspol, în parteneriat cu AXA Management Consulting.
 
În cadrul proiectului, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani din  Zona de Securitate și de pe malul stâng al Nistrului vor putea participa la cursuri de instruire privind bazele planificării afacerilor, vor primi sfaturile necesare. În același timp, ei au șansa să se înscrie în concurs pentru a beneficia de asistență financiară gratuită – un grant de până la 16 500 de dolari SUA pentru achiziționarea de echipamente, materiale, bunuri și servicii pentru crearea sau dezvoltarea propriei afaceri.
 
Detalii despre concurs, inclusiv criteriile de eligibilitate și condițiile de participare, le găsiți AICI:

Data limită de prezentare a dosarului complet este 10 februarie 2022, ora 17:00.
 
 Pe 24 și 31 ianuarie 2022, experții AXA Management Consulting vor organiza două sesiuni de instruire în regim online cu privire la condițiile și modul de desfășurare a concursului.
 
Sesiunile vor fi organizate gratuit, iar doritorii de a participa trebuie să se înregistreze completând formularul disponibil AICI:
 

Programul UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD, contribuie la consolidarea încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru, prin implicarea lor în proiecte comune de dezvoltare.

TINERII DIN STÂNGA NISTRULUI AU ȘANSA DE A-ȘI LANSA PROPRIA AFACERE. Detalii despre grantul oferit de UE

TINERII DIN STÂNGA NISTRULUI AU ȘANSA DE A-ȘI LANSA PROPRIA AFACERE

Detalii despre grantul oferit de UE

TINERII DIN STÂNGA NISTRULUI AU ȘANSA DE A-ȘI LANSA PROPRIA AFACERE. Detalii despre grantul oferit de UE

loading ...