„PRACTICI ECOLOGICE ÎN PROTECȚIA PLANTELOR” – ghid pentru fermieri

15 sep 2022
Un ghid de buzunar cu tema „Practici ecologice în protecția plantelor” a fost editat de curând de Asociația Obștească „Alianţa Lanţului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” (MOVCA) în colaborare cu Asociația „Educație pentru Dezvoltare” (AED), transmite AGROMEDIA, cu referire la movca.md.

Ghidul este destinat fermierilor ce practică producerea agricolă ecologică și se axează pe aplicarea produselor de uz fitosanitar pentru protecția plantelor cultivate în câmp și pe teren protejat.Publicația conține informații despre managementul și controlul buruienilor, despre dăunătorii și bolile plantelor și conține o listă cu produse de uz fitosanitar utilizate în agricultura ecologică.

Ghidul va fi oferit gratuit fermierilor care practică agricultura ecologică. Totodată, versiunea electronică a ghidului poate fi găsită pe www.movca.md la rubrica Publicații.

Acest material a fost realizat în cadrul proiectului „InfOrganic Moldova 2020-2022”, implementat de A. O. „Educație pentru Dezvoltare” (AED), cu suportul financiar al Fundației „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED).
loading ...