https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.22 EUR
17.78 USD
0.24 RUB
4.31 RON
0.65 UAH
VREMEA SCHIMBĂ PAGINA. Vin înghețurile?

VREMEA SCHIMBĂ PAGINA. Vin înghețurile?

18 sep 2020
 
Am avut temperaturi caniculare până acum, însă mâine vremea se schimbă brusc. Vântul va sufla cu putere și temperaturile vor scădea la 10 grade Celsius. O masă de aer rece de origine arctică pătrunde pe teritoriul Republicii Moldova. Meteorologii au emis Cod Galben de scădere bruscă a temperaturii aerului pentru zilele de 18 și 19 septembrie. În regiunea de nord, izolat, sunt posibile chiar înghețuri la suprafața solului.
 
Astfel, vineri vremea se va răci considerabil, iar vântul va sufla în rafale puternice, de până la 15-20 de metri pe secundă. Ziua, valorile vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade Celsius. Noaptea, se așteaptă minime între 4 și 10 grade Celsius.
În data de 19 septembrie, în raioanele de nord, la orele dimineții, la suprafața solului sunt posibile înghețuri cu intensitatea de până la minus două grade Celsius.
17 ZILE DE PLOI ABUNDENTE: FERMIERII SUNT ÎN ALERTĂ! Pagube de milioane de lei, iar nivelul apei din Prut continuă să crească
18 jun 2021
AU IEFTINIT CARBURANȚII, DAR NU DE BUNĂ VOIE. Cum a influențat avertizarea ANRE acțiunile unor companii petroliere
18 jun 2021
ȘAPTE ZILE DE SEMINARE PENTRU DEȚINĂTORII DE TERENURI. Ce probleme au fost abordate și ce au cuprins instruirile
17 jun 2021
LA MERENI PLOAIA A AJUNS ȘI-N BECI LA OAMENI. Aurotitățile declară că situația e gravă. Ce pagube s-au înregistrat
17 jun 2021

VREMEA SCHIMBĂ PAGINA. Vin înghețurile?

VREMEA SCHIMBĂ PAGINA

Vin înghețurile?

VREMEA SCHIMBĂ PAGINA. Vin înghețurile?

loading ...