https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.38 EUR
17.87 USD
0.23 RUB
4.34 RON
0.64 UAH
GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

23 dec 2020
Premierul Ion Chicu a anunțat miercuri, 23 decembrie, demisia Guvernului, în urma unei întrevederi cu președintele în exercițiu Igor Dodon și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.
El a declarat că scopul deciziei este declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. „Este un obiectiv pe care l-am declarat prioritar pentru a aduce la normalitate țara”, a declarat Ion Chicu.
Parlamentul urma să dezbată miercuri moțiunea de cenzură înaintată de PAS, Platforma DA și Partidul Democrat împotriva guvernului Chicu dar acum a fost anulată, pentru că moțiunea de cenzură nu mai are „obiectu”, a precizat Președinta Parlamentului, Zenaida Greceanîi.

„Acest parlament nu reprezintă rezultatul alegerilor. Trebuie dizolvat” a mai decalrat Greceanîi. Acelați lucru l-a afirmat și premierul Ion Chicu.
Demisia guvernului vine cu o zi înainte de încheierea mandatului președintelui Igor Dodon, care este urmat de fosta lideră PAS, Maia Sandu. Noua președintă aleasă depune jurământul joi, 24 decembrie.

sursa: moldova.europaliberă
PÂINEA GREA DIN GRÂUL SPELT. De ce există atât de puțini antreprenori, dornici să dezvolte o afacere cu aceste cereale
16 apr 2021
MAIA SANDU CĂTRE SECTORUL AGROALIMENTAR: “Angajamentele mele rămân aceleași”. Le găsești mai jos
16 apr 2021
​UNDE, CE ȘI CÂT AM EXPORTAT DE LA ÎNCEPUT DE AN? Află care au fost cele mai eficiente piețe pentru mărfurile autohtone
16 apr 2021
​21 MII TONE DE GRÂU ELIBERATE. Care va fi soarta lor și dacă ne așteaptă în acest an o criză a grâului? Vezi ce spun oficialii
15 apr 2021

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

loading ...