https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.19 EUR
17.45 USD
0.24 RUB
4.35 RON
0.62 UAH
GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

23 dec 2020
Premierul Ion Chicu a anunțat miercuri, 23 decembrie, demisia Guvernului, în urma unei întrevederi cu președintele în exercițiu Igor Dodon și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.
El a declarat că scopul deciziei este declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. „Este un obiectiv pe care l-am declarat prioritar pentru a aduce la normalitate țara”, a declarat Ion Chicu.
Parlamentul urma să dezbată miercuri moțiunea de cenzură înaintată de PAS, Platforma DA și Partidul Democrat împotriva guvernului Chicu dar acum a fost anulată, pentru că moțiunea de cenzură nu mai are „obiectu”, a precizat Președinta Parlamentului, Zenaida Greceanîi.

„Acest parlament nu reprezintă rezultatul alegerilor. Trebuie dizolvat” a mai decalrat Greceanîi. Acelați lucru l-a afirmat și premierul Ion Chicu.
Demisia guvernului vine cu o zi înainte de încheierea mandatului președintelui Igor Dodon, care este urmat de fosta lideră PAS, Maia Sandu. Noua președintă aleasă depune jurământul joi, 24 decembrie.

sursa: moldova.europaliberă
GUINESS DE... MOLDOVA! Află AICI recorduri inedite la capitolul agricultură înregistrate de raioanele noastre
20 jan 2021
BILL GATES ESTE CEL MAI MARE PROPRIETAR DE TERENURI AGRICOLE DIN AMERICA. Deține 98.000 de hectare!
18 jan 2021
DEFICIT DE CALCIU ȘI ÎN CHINA: cine suplinează piața chineză cu unt și brânzeturi, află AICI
18 jan 2021
VOM AVEA SAU NU NINSORI ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ? Află ce spun meteorologii
18 jan 2021

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

GUVERNUL ION CHICU A DEMISIONAT

loading ...