SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

23 apr 2020
Instrument pentru testare pH sol

Aparat pentru măsurarea pH-ului în sol. Fii informat înainte de a planta culturile în câmp. Modernizarea sectoarelor economice nu a ocolit nici agricultura. Tehnologiile moderne care apar în ultmii ani sunt ca o mană cerească pentru agricultori. Mulți fermieri nu-și imaginează cum ar putea să facă agricultură fără a cunoaște totul despre sol și culturi, înainte de cultivare.

Un dispozitiv important într-o gospodărie agricolă este cel pentru reglementarea pH-ului în sol. Compania ElitAgrotehnologie vine în sprijinul moldovenilor cu un instrument inedit pentru testarea pH-ului. Cu ajutorul acestuia, măsurătorile se pot face în agricultură și horticultură, parcuri, terenuri de sport și chiar în grădini particulare. Dispozitivul vă arată dacă o anumită cultură se potrivește sau nu pentru  terenul dumneavoastră. Mai exact, aparatul verifică aciditatea solului și determină dacă acesta mai are sau nu nevoie de calcar și doza de calciu care reglează pH-ul.Dispozitivul vă permite să faceți verificările într-un mod ușor și rapid. Este foarte util atunci când se cultivă diferite soiuri de plante și legume. Cunoașterea pH-ului solului face plantația mult mai ușor de prelucrat pentru că se știe din timp condițiile optime pentru cultivare. Este un dispozitiv cu o greutate mică, cu dimensiuni compacte și este destul de ușor de transportat.

Măsurarea se face prin introducerea sondei în solul umed, vârful indicând valoarea pH-ului după aproximativ un minut. Nu trebuie să fii expert ca să folosești un dispozitiv de la ElitAgrotehnologie, fiindcă la procurare, reprezentanții companiei te învață cum să-l pui în aplicare așa încât să nu dai greș.

Prelevator tip cazma

Prelevator pentru recoltarea probelor din sol. Recoltarea probelor din sol poate deveni o activitate destul de plăcută dacă aveți la îndemână un prelevator special.

Analiza este obligatorie pentru orice fermier care vrea să crească productivitatea exploatației sale. Fără a cunoaște caracteristicile pământului pe care îl lucrezi nu poți fertiliza corect, nu poți înțelege de ce vecinul are recoltă mai mare sau de ce o parte din sol nu oferă randamentul scontat.Compania ElitAgrotehnologie a pus în vânzare un dispozitiv ideal pentru evaluarea straturilor de gazon. Proba este prelevată în instrumentul metalic care este alcătuit din două părți rezistente la orice cădere sau obstacol. După ce se scoate pământul, cele două părți ale prelevatorului se deșurubează.

Proba rămâne într-o parte a cazamalei și pot fi analizate cu precizie toate caracteristicile solului la capitolul compoziție, densitate, adâncime sau rădăcini. După examinare, țărâna poate fi introdusă la loc în sol.

Nu ezita să apelezi la ElitAgrotehnologie, compania care are grijă să-ți ușureze munca.

Tester combinat pentru cultivator amatori

Fii specialist în calitatea solului cu dizpozitivele de la ElitAgrotehnologie. Solul este unul din cele mai importante elemente pentru dezvoltarea culturilor, iar de calitatea acestuia depinde creșterea plantelor. Înainte de orice lucrare agricolă este recomandat ca oamenii să verifice dacă pământul are suficientă apă și, în general, dacă este fertil.Acum singuri puteți utiliza testerul combinat pentru cultivare, dispozitiv ce îl găsiți la compania ElitAgrotehnologie și este perfect, în special, pentru plantarea florilor în ghivece. Testerul este ușor de utilizat. Acesta se introduce în sol și rezultatul este vizibil în câteva clipe.

Un alt avantaj al dispozitivului este că acesta funcționează fără baterii sau curent. Mai mult, vine la pachet cu un tabel, după care utilizatorii se orintează mai ușor. Astfel de testere sunt ideale pentru florării și magazine cu articole de grădinărit. Cu dispozitivele de la ElitAgrotehnologie ai șansa să devii expert și să obții rezultate uimitoare.

Pentru mai multe detalii apelați la numărul de telefon 022-866-811 sau 060060030
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022

TOPUL CELOR MAI RECOMANDATE VINURI PENTRU ANUL 2022: Vezi aici lista din zece branduri

10 jan 2022
Din aceeași categorie

MAIA a semnat un Memorandum de colaborare cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România

28 jan 2022

SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ȘI BUNE PRACTICI ÎN DOMENIUL ÎMBUNĂTĂȚIRI FUNCIARE ÎNTRE REPUBLICA MOLDOVA ȘI ROMÂNIA

28 jan 2022

CALENDARUL FERMIERULUI. Ce lucrări ai de făcut în luna februarie în fermă

28 jan 2022

PRODUCĂTORII DIN DOMENIUL AGROALIMENTAR DIN MOLDOVA au vizitat fabrica de produse lactate Mugura și complexul agro-turistic Casa Timiș

28 jan 2022

Viorel GHERCIU: „UTA Găgăuzia înregistrează progrese, iar indicatorii ce țin de dezvoltarea agriculturii sunt în ascensiune”

28 jan 2022

SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

loading ...