https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.28 EUR
17.92 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

23 apr 2020
Instrument pentru testare pH sol

Aparat pentru măsurarea pH-ului în sol. Fii informat înainte de a planta culturile în câmp. Modernizarea sectoarelor economice nu a ocolit nici agricultura. Tehnologiile moderne care apar în ultmii ani sunt ca o mană cerească pentru agricultori. Mulți fermieri nu-și imaginează cum ar putea să facă agricultură fără a cunoaște totul despre sol și culturi, înainte de cultivare.

Un dispozitiv important într-o gospodărie agricolă este cel pentru reglementarea pH-ului în sol. Compania ElitAgrotehnologie vine în sprijinul moldovenilor cu un instrument inedit pentru testarea pH-ului. Cu ajutorul acestuia, măsurătorile se pot face în agricultură și horticultură, parcuri, terenuri de sport și chiar în grădini particulare. Dispozitivul vă arată dacă o anumită cultură se potrivește sau nu pentru  terenul dumneavoastră. Mai exact, aparatul verifică aciditatea solului și determină dacă acesta mai are sau nu nevoie de calcar și doza de calciu care reglează pH-ul.Dispozitivul vă permite să faceți verificările într-un mod ușor și rapid. Este foarte util atunci când se cultivă diferite soiuri de plante și legume. Cunoașterea pH-ului solului face plantația mult mai ușor de prelucrat pentru că se știe din timp condițiile optime pentru cultivare. Este un dispozitiv cu o greutate mică, cu dimensiuni compacte și este destul de ușor de transportat.

Măsurarea se face prin introducerea sondei în solul umed, vârful indicând valoarea pH-ului după aproximativ un minut. Nu trebuie să fii expert ca să folosești un dispozitiv de la ElitAgrotehnologie, fiindcă la procurare, reprezentanții companiei te învață cum să-l pui în aplicare așa încât să nu dai greș.

Prelevator tip cazma

Prelevator pentru recoltarea probelor din sol. Recoltarea probelor din sol poate deveni o activitate destul de plăcută dacă aveți la îndemână un prelevator special.

Analiza este obligatorie pentru orice fermier care vrea să crească productivitatea exploatației sale. Fără a cunoaște caracteristicile pământului pe care îl lucrezi nu poți fertiliza corect, nu poți înțelege de ce vecinul are recoltă mai mare sau de ce o parte din sol nu oferă randamentul scontat.Compania ElitAgrotehnologie a pus în vânzare un dispozitiv ideal pentru evaluarea straturilor de gazon. Proba este prelevată în instrumentul metalic care este alcătuit din două părți rezistente la orice cădere sau obstacol. După ce se scoate pământul, cele două părți ale prelevatorului se deșurubează.

Proba rămâne într-o parte a cazamalei și pot fi analizate cu precizie toate caracteristicile solului la capitolul compoziție, densitate, adâncime sau rădăcini. După examinare, țărâna poate fi introdusă la loc în sol.

Nu ezita să apelezi la ElitAgrotehnologie, compania care are grijă să-ți ușureze munca.

Tester combinat pentru cultivator amatori

Fii specialist în calitatea solului cu dizpozitivele de la ElitAgrotehnologie. Solul este unul din cele mai importante elemente pentru dezvoltarea culturilor, iar de calitatea acestuia depinde creșterea plantelor. Înainte de orice lucrare agricolă este recomandat ca oamenii să verifice dacă pământul are suficientă apă și, în general, dacă este fertil.Acum singuri puteți utiliza testerul combinat pentru cultivare, dispozitiv ce îl găsiți la compania ElitAgrotehnologie și este perfect, în special, pentru plantarea florilor în ghivece. Testerul este ușor de utilizat. Acesta se introduce în sol și rezultatul este vizibil în câteva clipe.

Un alt avantaj al dispozitivului este că acesta funcționează fără baterii sau curent. Mai mult, vine la pachet cu un tabel, după care utilizatorii se orintează mai ușor. Astfel de testere sunt ideale pentru florării și magazine cu articole de grădinărit. Cu dispozitivele de la ElitAgrotehnologie ai șansa să devii expert și să obții rezultate uimitoare.

Pentru mai multe detalii apelați la numărul de telefon 022-866-811 sau 060060030
 
„AGROCEREALE” ARE UN NOU PREȘEDINTE. Cine este proaspătul șef ales de Adunarea Generală a Asociației afli AICI
30 jul 2021
MIGDALELE DE LA NĂPĂDENI! Le găsiți la Cămara Fest, crescute cu drag de familia Preguza
30 jul 2021
ÎNDEMNUL UE CĂTRE CONSUMATORI: Să respectăm țăranii și agricultura autentică. Ce recomandări ne sunt oferite
30 jul 2021
CEI MAI BUNI AGRICULTORI DE LA SOROCA ȘI-AU ADJUDECAT TROFEUL. Cine sunt ei și ce afaceri dezvoltă
29 jul 2021

SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

SISTEME PROFESIONALE -ECHIPAMENTE TESTARE SOL-APĂ-MEDIU AMBIANT

loading ...